oh… jag e så bakis.

jag ska aldrig dricka mer.
varför var det ingen som sa något
oh…undrar om jag gjorde bort mig
va fan e min bas och varför har jag så ont i fingrarna
vem var det som la en ciggfimp i min drink
åh vilken ångest jag har
aldrig aldrig mer dricka
vad var det in drinkarna om el_mango blandade i
oh… vad jag e bakis…jag tror att jag ska lägga mig ned. och bara tycka synd om mig själv och alla min stackars synapser som klickar lite lojt sådär…och vad är det för en minnsbild. den vill jag inte ha…nä inte var det jag som ledde “digilio” ocvh varför slängde jag rickenbackern i golvet för…nu blir ju mattias rätt sur. han giller sin bas
oh vad jag e bakis
ouc…öh…

jag vill aldrig mer se en pannkaka.

3 Replies to “Bloggfylla…”

  1. Alltså, jag berättade nyss för mamselamsen att jag lackade ur som fn när du kom med din jävla rickenbacker. jag mena vem fan tror du att du är, komma där och ta plats bara för att du kände danne först… fy fan… det höll på att bli ugly. kommerr du ihåg.. men jsg är glad att vi kramades och kom på den smutta iden att om thin lizzy kunde köra twin guitars… ja då kan väl fan vi köra twin base?? lyckat pankakspartaj iallafall… sällan jag dricker så mycket sprit till pankakor men vaffan man får ta seden dit man kommer och i guate.. ja då spritas det minsann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *