fan oxå…det suger att allt inte suger…så därför annonucar jag härmed:

*med den grumliga teve 5 rösten som gör en pissed för att man inte hör va fan det är de säjer…jävla lallare*
Låt det bli kännt i bloggowolrd att från och med nu ändrar saker som suger sitt namn till

*viiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeel*

Sug- o Godsaker

* chinacymbal * eller gongong för de som föredrar det. Vem e jag att bestämma det liksom.

Inriktningen kommer inte att nämnvärt förändras jag kommer forfarande att ta upp saker som suger – no doubt about that, men jag känner att om jag får bli personlig, trots att allt i världen suger från samma sekund som vi med sugklockan utan en endaste liten fråga huruvida vi vill eller inte dras in i denna värld och poppar ut som coneheads, så finns det ett och ett annat sug som inte är fullt lika illa. Och det kunde vara smutt att orera över det någongång.

Nu kommer säkert någe puckhuve som läst 4 poäng i marknadsföring att utbrista i ett
– men asså hallå …eller vänta de pratar inte så…mer så här:

“med tanke på den klart kommunitiva karaktären du fram till dags dato har kommunicerat i den oerhört stora och komplexa bloggosfären är detta måhända inte ett allt för genomtänkt och strategiskt inriktningsbyte, eller som vi i marknsdsföringsvärlden säger “move”. Dina kunder måste veta att de kan lita på dig, det du står för. De identifierar sig och känner sig trygga med sakersomsuger. Att plötsligt utan förankring byta namn och indirekt tala om för dina kunder att nu kan ni inte lita på mig längre, innebär att risken för att dina konkurrenter kör om dig med råge ökar. ”
– I say fuck that! Jag gör som jag vill.
– Du inser naturligtvis att deu kan tappa läsare.
– Jag skriver inte för dem. Jag skriver bara för att jag tycker att det är kul. Jag skulle inte bry mig ett vitten om inte en käft hittade hit.
– Med andra ord skulle du kunna blogga rakt i Word och bespara dig allt krångel med html?
– Precis!
– Varför gör du inte det då?
– Öh..
– Och hur förklarar du alla räknare?
– Uh..ä..öhh

Dagens Gnäll som egen blogg kommer också att nedmonteras – ungefär som välfärden monteras ned av kötthuvudena som passar på att sno med sig så mycket som möjligt. Devisen är alle man för sig själv och givetvis Anitra steen också ( fast huruvida hon är en kvinna eller man är höljt i dunkel)… öh…hursom helst dagens gnäll kommer att likt ZTV byta spot. Den kommer att flytta hit, men till skillnad från kalkonkanalen ZTV så görs det inte i smyg.

Fast märker jag att det är för mycket baksug i systemet någon mulen dag så darrar inte jag på handen för att raskt backspejsa till “sakersomsuger” eller till o med “sakersomsupersuger”…

…jösses vilken lång jävla post. Bara för att byta namn. Här har vi en sugfaktor. Låt ditt ja vara ja och ditt nej ett nej. Vad är problemet liksom?

4 Replies to “Sug och Godsaker…”

  1. Huvudet på spiken!!! Efter 5 poäng i marknadsföring undrar jag om vi inte i denna post har sett en antågande varumärkesdegenerering som tillslut kommer utlösa en förtroendekris för saker som sög? Fan. det suger om jag får gnälla lite. Varför? jag bara frågar varför? ,-)

  2. Bra! Låter som en svhysst utveckling av en av mina favoritbloggar! Keep going strong! Oj, råkade skriva string först, blir en helt annan innebörd då ja. 🙂

  3. danne hey…vänta nu . Jag står för gnäll och du står för sköna bilder. Vill du så kan vi vända på det ett tag…allt i andan att förvirra folket….mohahaha

    Anna favoritbloggar! Fan det känns fint att läsa det;)

    *trudeluttar en liten melodi*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *