jaha…här ligger man igen. Med vidöppen käft. Blödande tandkött. Spruckna läppar. Varför kan inte tandläkaren smörja in läpparna med vaselin innan de ska trycka in hela sin näve i käften på en?

…och vad för fetisch är det som är roten till att tandläkare med dolly parton barm pressar hela sin övre härlighet i fejset på en? Och vad är det för vits med tuttsvett?

…det där spettet de använder för att dyrka loss tandsten med…varför ska det vara så jävla grovt? Och i metall? Och så jävla vasst? Och varför kan de inte se skillnad på tand eller tandkött? Helt jävla sönderperforerad är man vid en session liksom. Blod överallt. Och ber man om vattensprutan känns det som om den förutom att den spolar bort vitala delar av tanden också orsakar köttsår av tredje graden på tungan. Tungan ser ut som Gene Simmons när den vattenborren har haft sitt roliga. Med tanke på trycket av vattnet går man därifrån så jävla len i munnen så att vartenda svordom man har lagt in i biblioteket likt klotter spolas bort.

När det nu finns bedövningskräm…varför ska de prommt sticka en i käften med en sprutan?

… och den här jävla sugen då… antingen suger den upp sörjan man har i munnen och toppar det med att suga ur all vätska man har i kroppen eller så ligger den lite snett och bubblar runt och stänker allehanda rester över hela ansiktet. Hur kul och fräsch känner man sig då? Med äggrester, rostad macka flarn, mjukostgegga och chips från förra månadens kalorifest över hela ansiktet.

Vadå tandtråd? Hur gjorde neanderthalarna efter en helkväll och åtta mammutar senare? Täljde till en stock och kickade igång tandvård? I dont think so.

…kan någon föklara för mig varför man alltid har ett litet hål på gång när man varit hos tandläkaren? Och att man alltid ska fixa den vid nästa besök…och vid nästa besök och 500 kr fattigare så har hålet växt igen…menvi ser ett annat litet hål på någon annan tand. Och vadå vi? Det är jag som ligger fastspänd i denna såphala skinnimitationslädersoffan.

snart slutar det med att man inte käkar fastföda utan håller sig till fastfood. Going pensionär i förtid liksom…

9 Replies to “Dental ångest”

 1. men snälla Stefan, du ska vara GLAD som har Dolly Parton som tandläkare!!! Många män skulle vara överlyckliga i din situation – jag menar vilket väljer man: hål i tanden OCH tandläkare med stora bröst, eller stort hål i tanden och ond tandläkare? Fundera på det du!!

 2. Tandlakare kommer ursprungligen fran ondskans allra djupaste hal. Jag lovar…

  Och by all means, utveckla garna mitt hat mot paraply-idioter. Dessa hemskheter man utsatts for nar det regnar bor uppmarksammas. Kanske kan vi med gemensamma krafter fa till en frandring har i varlden?

  Eller atminstone sprida lite hat…

 3. aj.

  När det gäller paraplyer så vill jag inte på något sätt vara positiv, men är det inte ganska bra att pressbyrån lånar ut paraplyer nuförtiden? (jag känner på mig att jag är ute på hal is. lite för klämkäck komentar. som att svära i kyrkan. men ändå. pressbyrån kan väl inte gjort någon illa eller?) 😉

 4. Jag tycker att alla tandläkare skulle vara holländare. Då skulle man kanske kunda göra sig förstådd när de frågar något när man ligger där med munnen full av pryttlar.

 5. När det gäller tandhälsan hos neanderthalarna måste den ha varit fan så dålig på mammut-tiden. Även om de rent teoretiskt skulle kunna ha kört tandtrådsrace med mammutförhudstandtråd är det knappast troligt. Jag tror att de accepterade sina öden och tappade tänderna i stället.

 6. i tyskland är tandvård gratis… eller ja, redan förbetald på skatten då.

  jag far på torsdag, som sagt. ska hälsa på vän, berlinskan, och dricka mycket öl. far du också? i vilket ärende?

  löve.

  ps. haha, man blir tung på din blogg.

 7. dumma tanten vad tror du om inga hål i tänderna, ingen tandläkare med stora bröst med dito doft 😉

  Beafran ondskans allra djupaste hal… haha

  danne pressbyrån som tar 28 kr för en dosa grovsnus när obs tar 22 kr…vavava. Och deras vi är så jävla 7-eleven attityd. Usch!

  Uffe ?…Jag gettar inte… menar du inte danskar egentligen?

  El Mango Och de var förmodligen mycket lyckligare. Inga borttappade strumpor, inget internet som strulade, inga tandläkarnojjor… fan bara en oro huruvida mammuten skulle räcka till alla i triben 😉

  Christina Jag ska dit med jobbet. Konferens heter det visst. Sedan ska jag dricka ein, swei och manchmal drei bier.

  Gravitation bah! Jag kommer att vara så irriterad även efter min död och ta med mig den ned till graven. Gravirritation mohaha:=)

 8. “… och den här jävla sugen då… antingen suger den upp sörjan man har i munnen och toppar det med att suga ur all vätska man har i kroppen eller så ligger den lite snett och bubblar runt och stänker allehanda rester över hela ansiktet. Hur kul och fräsch känner man sig då? Med äggrester, rostad macka flarn, mjukostgegga och chips från förra månadens kalorifest över hela ansiktet.”

  du är så jävla klockren 😀 /fanny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *