…nä nu får det vara nog med alla dessa mesiga listor som såsar runt på bloggarna i Sverige.

Hur gammal man är, vicke kön, favoritmaten, fritidssysselsättningar, vem man önskar att man var om man inte var den man är, favoritplats, favvoblogg etc… vem fan gives a shit? Och hur gamla är vi? Det känns som om man är på en klassfest och tvingas skriva i “mina kompisar”.

Det är trist. Trist I say och åter för jävla trist. Det är så trist så att min dator hänger sig. Och det är inte stefanindikatorn eller windows/macrelaterat. Bara för jävla trist. Ärligt vem läser det?

…nu kanske ngt tråkhuve tänker…ah du har inte fått någon sådan sänd till dig för att det inte är någon som bryr sig. Det har jag visst – men vem fan vill veta att jag skulle äta fiskbullar 8 dagar i veckan om jag var kung i mitt kök? Och att jag igår vidbrände bechamellen till lasagnen. Vad för informationsvärde har det? På vilket sätt ökar det bruttonationallyckan? Det skräpar bara ned nätet.

Det är dags att ta upp bloggen en notch. Eftersom media är så jävla fega och rövslickande kräldjur – så känns det som om det är fotfolket som kan göra en förändring. Dagböcker i all ära, roliga listor – had enough of it. Vi snackar drev. Blogdrev. Inte ngt mesigt skit som journalister – jag skrattar er i fejset era fega inställsamma kräk hahaha!!! – får för sig är drev. Agda ringde in och skällde på loket- folkstorm. Ni skulle inte veta vad storm är även om den kom och knackade på i era sura andrahandsettor i vasastan. Vi snackar vågor. Inte i håret a ´la stureplansfjollorna. Vredens vågor. Kallsupar av V E R K L I G H E T EN!

Så nu utmanar jag bloggare över världen att ta fram tre kändisar som suger.
Jag börjar:

Magnus Uggla – Jävla drottningholmsupperclasspunkare. Om du skulle ta livet av dig så är det inte så många som skulle snacka om det. So go ahed. Låt inte oss hindra dig. Jonny the rocker – Fula gubbar. Vad är nästa hit? Gnälliga gubbar? Gaggiga gubbar. Du är en gubbe. Rocca Gill har jag hört är ett bra och snabbt verkande euftanasimedel. Prova det, jag lovar vi blir inte besvikna.

Christer Björkman – med en hand i varje manlig artists ficka och den andra i bakfickan. Vem sög du av för att få så mycket makt i teve? Eller vem sög av dig – för något barnförbjudet och mycket mycket smutsigt har skett där. Du har lika mycket känsla för ton och melodi som som…som…orden sviker mig…när mats willander rockar loss på en gitarr. Ta och klipp dig för fan! Kan inte någon som INTE lider av estetisk koma rycka ur sladden när du visar ditt fula tryne i teve?

Petter – det är lungt nu. Jävla fake. Du är lika hård som Albert och Herbert. Och vad är Petter för ett jävla hood-namn? Returburkssamlare är vad du är. Slår vad om att du är en kupongklippare och äter 8 skivor bröd om dagen. Hård runt Mosebacke torg va, pallra ut din söderröv till förorten så får vi se hur hård du är. Såklart. Jag anser att du är klar. Så lägg ned. Pensionera dig för fan. Hård hip-hop dude är man bara upp till 22 år. Sedan är man passé. Peter Pan – Petter Passé. Du är inget annat än en genomskinlig folkhemsgangsta´.

Utmaningen består utav att Man skall göra upp en lista på 3 så kallade kända personer och vad som gör dem till sugare ( pja…detta är inte så viktigt egentligen… det duger att bara spy galla över dem…anything goes liksom) och sedan utmana valfritt antal andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De kan även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande om man känner för det eller skita i om man tycker att det är sug. Eller så kan man friskt anta utmaningen utan att ha blivit utmanad. Däremot är det smutt om man länkar till den post man kom ifrån – som en virituell jävla käftsmäll i flera vågor. Trust me… dessa mediefjantar gogglar också på sina namn.

oopps… det bidde visst bara en massa snubbar…fortsättning följer med damerna. Med slamkryparen Amy Diamond, antiprisman Linda Bengtsing o hemmafrun Malou med egen tv-show – “ojdå råkade jag rippa Operah”.

Inspirerat av “Tre personer som gör mig lite purken

8 Replies to “Sågen går…”

 1. haha Game on säger jag och antar utmaningen.

  jag länkar till dig givet men skite i reglerna för jag är så hård.

  en mycket bra lista förövrigt.

 2. Thomas Ledin;

  Lägger karbonpapper mellan varje notark, gör att jag kräks även i motvind!

  Robert Wells:
  Pianohamrande, totalt talanglös, extremt osympatisk figur som har tjatat sig till framgång.

  Lillbabs, med avkommor, hur kan en hel flock bete sig som om de har en amfetaminpump inopererad, år efter år, decenium efter decenium.
  Jag spyr i motvind igen.

 3. Såg att Robert Wells skulle göra en “Wells Angels” (Hells Angels) dvs åka HD till spelningarna…kul kille …NÄ!

  Sivan Divan Malmkvist…klämkäck så man kräks och precis som Nat tycker vi att:

  Tomas pateten Ledin…ska pensionera sig eller hitta ett annat jobb!

 4. jag utmanar dig på din egna utmaning.. Du borde skriva något om robinson-emma med sin fejkade lidingö-dialekt, bingo och den där snubben som ser ut som ett transvestitluder som går under artistnamnet “nalle”..

 5. Alltid lika kul att läsa lite hatinlägg, uppenbarligen av någon som inte borde blogga…

  Visst hacka sönder artister du inte tycker om, jag kunde inte bry mej mindre – du har just gjort din egen lista, som du hatar enligt början på inlägget – det man kan läsa mellan stavfelen…

 6. Jag ar lite besviken.
  For att i ovrigt gnalla over bra saker, sa var listan lite tam. Magnus Uggla, Christer Bjorkman och Petter ar alla tacksamma hat-objekt. Att hata dem ar bara common sense, precis som Per Gessle, Tomas Ledin, Martin Timell och ungdomspartier.

  Na, jag ser fram emot en vassare lista med kvinnliga kandidater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *