Fan, det finns bara femhundringar i bankomaten idag när jag skulle ta ut deg.

citat Dagens Bild

4 Replies to “I-landsgnäll”

  1. Jag har ett gnäll: Hur fan ska man kunna driva en fotoblogg utan bredband…? Det är förövrigt helt hopplöst att blogga via modem, om nu någon kommer ihåg vad det var för nått… .-(

    Ett annat gnäll är att den del poster / kommentarer verkar försvinna. Är helt säker på att jag skrev en post tidigare som bara försvann. Det är väl ingen randomfunktion du lagt in bara för att reta oss Stefan? typ exe:”ta bort var tionde inlägg, bara på kul” typ.`? 😉

  2. Svenska bankomater är inte I-landsmässiga, det krävs någon annan bokstav för att beskriva Sverige. I det överlägsna landet Japan får man alltid välja vilka valörer av sedlarna man vill ha. Ofta finns det också en liten animerad bankanställd som syns i en liten LCD-skärm och bockar samtidigt som en röst tackar en för att man är bankens kund. Man måste inte stoppa in sina kort uppochner heller och man kan mata in sina bankböcker för att få transaktionerna införda. Eller, ja, så var det på 80-talet i alla fall. De har säkert tagit det där till nya nivåer nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *