…va fan har TV 4 adopterat Anna Book? Hon e me i vartenda jävla program på fyran nu. Ok…någonstans måste man respektera en person som lyckas vara en av Sveriges mest kända indivder på en låt. Abc. Thats it, sen har det inte hänt så mycket vad gäller hennes musikalsika karriär men hon har lyckats bita sig fast i minst 20 år på vadå.. . D.E.F. Nope A.B.C.

Men varför sitter hon i Bingolotto och visar sina bollar. Hon lyckas inte ens lägga dem jämnt. Hur svårt ska det vara…javisst ja…det stod inte abc på dem…

Och vad är det med Bingolotto varför drar dom in Kerstin Klämma (a.k.a Shirley Clamp) när hon knappt hinner sjunga refrängen på en låt. Klipp nu kör vi reklam, liksom. Fast å andra sidan måste det vara för att hon på en ton hinner lägga in så jävla många vibraton så att man tror att hon egentligen sjungit 3 låtar. Någonstans på TV 4 finns det i alla fall ngn som kan skilja på en eller tusen toner…

…och varför sjunger hon bara covers, dessutom så satans dåligt så att upphovsmännen borde stämma skiten ur henne. Vore jag Uno skulle jag jaga upp henne i ett träd och bussa hela Freda på henne. Eller bara helt coolt köra över henne med en buss nästa freda.

… vilket existensberättigande har vingmuttern som poppar upp likt ett dåligt skämt MED PLÅSTER PÅ NÄSAN och visar en tumme upp. Vad fan betyder tummen? Varför sitter idioten med en läkarrock på sig, Vad försöker han förmedla. Att också lyckliga idioter kan få vara med på amatöreve? Och varför sitter vi och kollar på en ful jävla datorskärm? Och han sitter med sitt taffliga datorprogram och lyckas med konstycket att missa bingon och ändå muttra att det var ett stort framsteg för vetenskapen. Newton och Einsten skulle kickboxat honom tillbaka längs evolutionens stege till cro magnon stadiet, om de kunnat och Darwin skulle ivrigt hejjat på.

…och vad är tricket med att sätta upp 10 hemmakärringar i övre medelåldern och dödens uppförsbacke med varsin handväska? Och vitsigt döpa dem till kontant. How lowbudget kan you get?

…och varför heter varenda jävla inringare Dagny? Är det en konspiration vi är utsatta för? Hur jävla många Dagny finns det egentligen? Eller är det samma jävla Dagny?

Och varför sitter jag en söndagskväll och kollar på Bingolotto?

13 Replies to “Bingolotto, Anna Book och Shirley Clamp”

 1. Hahaha! Inte ens jag ids kolla på Bongolotto och så sitter du o kollar på jordens tristaste pensionärs TV 😉 på självaste valborgsmässoafton….

  Det trodde jag inte om dig Hihi 🙂

 2. Då vet vi, du lämnade min fest igår för att åka hem för att kolla på… Bingolotto!!!
  -Nåväl festen tog ju fart när du hade åkt 😉

 3. Bingolotto…finns det fortfarande?

  Minns en förfärad pappa som försökte få tyst på sin son på posten. Ur sonens mun kom en högljudd sång, “Bingolotto….b.. b.. b.. bingolotto”

  Då tycker jag nog att det är bättre att stämma in i sången 🙂 Det är mer klädsamt än ett knallrött fejs.

 4. oops att så många hade kommentarer om B-lotto?

  *skäms* – men om jag säger att jag samtidigt smygbloggade är man förlåten då?

  tilläggas att jag hade ett par bira i systemet. Still ingen ursäkt för jag hade inte en jävla lott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *