… mina tånaglar eller egentligen i lakanet. Varför blir lilltånageln så satans vass för? Istället för att vakna upp med ett ryck väcks man evry nu och då av ett “ritsch” genererat av sharp nagel möter lakan. Och i takt med att magens omfång ökar, tenderar också tiden krympa mellan tillfällena man måste tvångshänga på hemtex för att uppdatera lakanseten.

– klippte du bara naglarna oftare skulle vi inte behöva köpa lakan varje månad!
– ja men va fan, jag når ju inte ned för nagelvård, muttrar man stressad av all satans textil, men jösses hur mycket tyg kan man pressa in i en affär?
– kanske dags att fundera på dina matvanor…förmodligen lika mycket IT som i dina hangouts.
– va då, ska jag behöva skippa dagens hamburgare till lunch nu oxå?

Vem fan behöver naglar egentligen. Idag? Vad är deras användningområden? Ok, vid ett allvarligt fall av hård kråka som frivilligt vägrar komma ut från näsa – då kan lillfingernageln ha en funktion. Typ bend it and send it. Men annars… I just dont see it.

Och kanske vid nervösa lägen…då kan det vara bra att ha ngt att bita på. Fast jag har sett folk bita på knogen istället, så det skulle ju kunna vara ett alternativ. Om inte annat är det lättare än att tugga armbåge och ger förmodligen ett friskare intryck.

Om de bara vore vassa vore det soft men hålen på strumporna kan jag gott och väl tänka mig att leva utan. Har ju gått och blivit värsta storpackmissbrukaren. Och expediten på Intersport har börjat ge mig obehagliga blickar. Det är jättejobbigt. Snart måste jag börja med bulvanköp.

– ja men…förtidsmänniskan behövde naglar för att ta till sig föda och få fotfäste i tillvaron, säger någon trött jävla dinosaurieproffs. Evolutionen vet du.
– Evolutionen my ass – get a grip jag har konservöppnare och nikedojjorna för det.

…. en annan sugdel är raspiga hälar. Trasar sönder strumpor som om det är syftet med hela deras jävla existens. För att inte nämna de köttsår som frugans hälar med sandpapperfaktor 10 orsakar på skenben vid den obligatoriska skedning till sömns…Med tanke på all jävla underhudsfett som lagras på ohemula kroppsdelar vore en sund funktion att fettet skulle omvandlas till smörjmedel för torra hälar… men nä hä då.

Och så säger man att kroppen är en maskin… jag skulle vilja ha ett allvarligt snack med konstruktören. Han skulle få fina uppdateringsalternativ… eller så skulle jag strypa honom med näshåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *