… suggan skugge… får hon så lite betalt av skitblaskan hon jobbar på så att hon måste extraknäcka?

Check it out liksom:

Bloggen – Saker som växer Detta är ett “passa på”-pris
Ni får följa hur min mage växer vecka till vecka och hur jag anlägger en liten radhusträdgård. Ni kommer peppras med fina bilder på allt från fula mammakläder, min växade mage och på det som växer upp ur jorden. Detta är ett “passa på”-pris
69 0 (inkl. moms)

Snälla kan inte någon instans börja censurera skit på nätet. Castro kanske skulle få ordning på detta:

– Dagens gnall – bra blogg, Bloggfrossa – duger en tisdag , Cynosure – why not?
– Vad säger el herr diktator-for-life om El Mango, Lindansaren och Dagens Bild?
– Fett! Kör på, vad har du mer…?
– Skugge, mr presidente av universum
– Och det är?
– En kvinna som skriver om hur hennes mage växer, och lite trädgårdsodlin…
– För farao! Stäng ned skiten. Förresten ta alla som har de bokstäverna i sina bloggar, när vi ändå håller på. Belägg henne med tankeförbud, tangetbordsförbud och förbud att idka sex. Vi vill inte ha mer skuggor i tillvaron. Det räcker nu….

6 Replies to “Fidel – kan inte du göra något åt…”

  1. Ah, man är inne i värmen 😉

    Lustigt att du tar upp Fru Skuggan-av-det-som-blev-istället. Var just inne på Expressen och tänkte “äh, f_n, jag ska kolla vad det är som är så märkvärdigt…..” och trillade rätt in i “69 kr”! När det finns så mycket BRA att läsa!?
    Tror inte det.

    Over and out.

  2. Håller med dig, varför skulle någon idiot vara intresserad av hennes gradivitet? Möjligtvis hennes närmaste, men inte jag i alla fall. Hon är ju som vem som helst, det är som att jag skulle betala för att följa den där Hemköps översminkande kärring till kassörskas gradivitet :/

  3. Mycket skit finns det på nätet. Men jag blir mycket mer provocerad av att Skugge ska börja ta betalt för sin dynga än jag någonsin har blivit av bajsporr, online-prostitution eller knappt något annat. Censur nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *