hmm… tricky one gnäll på gnällisar…och det finns en risk att det kan backfirea… men jag kör på.

Varför gnäller folk på vädret? What´s the point liksom?

– tjena läget?
– usch jag hatar vädret!
– annars då?
– va fan ska det inte bli vår nångång!
– öh..
– ja menar det är ju för fan april, och jag har packat ned min vintermössa och vadå liksom. SNÖ!
– …

Get a grip. Vi lever norr om de flesta i världen. Det snöar,haglar, regnar, blåser osv… Vadå är det en chock att snön rasar ned i mitten på april eller? Vilken verklighet lever du i? Passar inte vädert move on till södra breddisar då…

7 Replies to “Meta gnäll”

  1. Äh, jag tror det ligger i svenskens natur att gnälla om vädret. På vintern är det för kallt och halt, på våren för mycket pollen och grusdamm. På sommaren är det för varmt, för mycket alger i havet eller för regningt och på hösten är det för blåsigt och regnigt. Det bara är så.

    Kul att det finns fler gnällare ute i världen. Skall hålla lite kik på din blogg.

  2. Eller så är det saker vi säger för att bara säga nåt. Jag brukar låtsas att jag övar på repliker när någon kommenterar vädret just innan bussen ska komma. För det är just plattityder man spyr ut sig.

  3. el_mango eller hur? Jag visste att det skull backfiera…haha

    deltidsharmonisk den strategin ska jag annamma – eller så kör jag död fiskblick på personen.

    lisen varför inte? Jag är trött på alla bloggar som handlar om mode, mode, mitt miserabla liv, min dagbok etc… vem bryr sig. Däremot måste gnäll vara något som attraherar alla. eller vad tror du ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *