…folk.

Två klottrare fick fängelsestraff och ska betala knappt 27 000 kr i skadestånd… Fängelsestraffen var på 2 respektive 3 månader med en massa skyddstillsyn.

Personligen tycker jag att de kunde få 100 000 kakor var eller det kostar att sanera skiten de klottrar på väggarna. Samt förbjuda dem att använda spray i någon form.

– men jag har andningsbesvär!
– tuff luck, you had it coming.
– och jag måste spraya mitt hår annars metamorferas det åt Don King hållet till
– skulle du tänkt på innan du taggade ditt namn på bussen

Why not liksom?

En revisor på 50 + hyrde ut sin bostadsrätt för 23 000 per månad. Vänta lite smaka på beloppet: Tjugotretusen kronor efter det Nuder har fått sitt. Om man har råd att hyra i andra hand för 23 000 kr/månaden …..VARFÖR INTE KÖPA EGET? Men det är väl som så att alla inte har sina skruvar riktigt åtdragna.

Hur som helst hans (revisorns) avgift var drygt 4 lax. Han gjorde en fet nettovinst på cirkus lite över 18 000 VARJE månad. Svart. Inte Stockholmsvitt. Inte brunt. Vi snackar svart. Without telling skattenötterna eller sin borättsförening. Ett av argumenten han spörde var att hyresgästerna hade sabbat någon vägg och ngt med badrummet. Att det i kontraktet han upprättat med hyresgästerna – som han för övrigt hade meddelat till borättsföreningen att det var ett företag – stod att DE skulle stå för reparationer mm, spelade ingen som helst roll.

Till saken hör att han hade för avsikt att använda pengarna för fixning av lägenheten. Att han sålde bostaden efter att hyresgästerna flyttat ut UTAN att fixa “den sk vandaliseringen av lägenheten” , spelade heller ingen roll.

Totalt drog märk väl REVISOR, dvs människor som vet vad pengar är och dess betydelse – in 383 398. Utan att skatta för dem.

Tingsrättens dom: villkorlig dom och 10 000 kr i böter.

…det är skillnad på folk och folk…

3 Replies to “Det är skillnad på folk och …”

  1. Tyvärr och tyvärr. Den dagen revolutionen kommer så kommer huvuden att ryka… Fan vad trött jag är på allt jävla svineri. Ju större svineri desto lägre straff. När man kommer upp i flera miljoner så är det inte straffbart längre. Motherfuckin kuk sverige.

  2. Skit i klottrare och sk ekonomiska brottslingar…har ni sett hur straffen ser ut för ex våldtäktsmän och pedofiler. Fy faan, kastrera dom djävlarna istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *