och efter en eon i kö efter en halv miljard barnfamiljer som alla ska ha leksaker och nej ingen ketchup på hamburgaren och kan man få en cheeseburgare utan ost, och jag vill ha pojkleksak istället eller en cheeseburgare med ost…*suck*

så är man 3 år äldre och man får äntligen beställa sin meny.

Tex fiskburgare eller en kyckling. Man betalar. Och de lägger fram läsken och pommen. Saliven rinner till i munnen. Här skall det ätas.

Och vad händer?

Jo s e d a n får man informationen att din fisk/kyckling dröjer 5 minuter.

VARFÖR får jag inte den informationen när jag degar?

7 Replies to “Man går in på MacDonalds…”

  1. Varför tror du jag segade såpass mycket att jag inte hann köpa lösgodis? 😉 Det fanns en tanke bakom det.

    Glassen smakade för övrigt bra & att äta på Donken är.. ruttet.

  2. Jag är mannen som står före Dig i kassan, när det är min tur äger jag kön! Min specialare är Mac Drive där jag oftast backar tillbaka i kön för att göra en infyllnadsbetalning på det som jag glömt att beställa! Sug på den alla fiskätare som inte beställer happy meal med extra morötter och gärna förra veckans leksak! Tro det eller ej men MC D personalen tar gärna lite tid för att rota lite i vintage-korgen 😉
    -…nej tyvärr vi har inte Nalle Puh, men vill du ha en DVD om hundar istället!?

  3. Häähää.. ja detta känner jag igen. så står man där å vänta på maten ja å vad händer sen jo man säger jag ska ta med hem. å så plockar dom ner allt så går man till bilen . sätter sig å åker hem. sätter sig ner å ska äta å märker hmm.. saknas en halv meny. häh.. det har hänt et antal gånger.. snacka om snurrit ställe.. alltså..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *