Vad är det för fel på alla jävla kundvagnar!

Det spelar ingen roll vilken stormarknad man åker till. Varenda kundvagn drar snett. Är det så att det är en liga som åker dit på kvällarna och ställer om skiten? Eller sitter det en avdelning fullt sysselsatt med att justera varje vagn så att den ska dra snett på OBS, eller coop eller vad de nu behagar att byta namn till? Förklarar om inte att deras rövarpriser på allt.

Det riktigt sura är att man inte märker att de drar snett föränn man har halva vagnen full med matvaror. Vadå… är det någon som med fjärrkontroll tar över vänster bakhjul? Jag har alltid undrat vad de som glider omkring i fina overaller och ser skitviktiga ut egentligen gör.

…och vad är dealen med skannern? Hur mycket tid tjänar man när alla glider omkring som bad taste mr.spocks och “skjuter” prislappar. Det är ta mig fan alltid kö i de kassorna – för att de ska kontrollera varenda jävel.

…och varför är bananerna gratis till barn men inte till mig som handlar för 1000 tals kronor?

3 Replies to “Kundvagnar”

  1. Själv är jag så liten att vagnar på Willys brukar gå dit de vill från början till slut. Inte gjorda för sådana som jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *