…utan på mig.

Vad är det för en fras att enda en tvåsamhet med?

Du är väl inte ihop med dig själv? Så att det är fel på dig är väl inget argument som håller? Och att det inte skulle vara personligt! Hur personligt ska det bli innan det är personligt?

4 Replies to “Det är inte fel på dig…”

  1. sofia nope. rätt så fett gift och lycklig. men jag hörde det av en polare som blev dumpad på det viset av sin snubbe. jag gillade aldrig honom och nu fick jag vatten på mitt otycke genom att bli delgiven att han använde sig av denna ickefras. get real lev i verkligheten inte ens puckona i OC skulle droppa den frasen – även omhela den serien består av idiotskådisar.

    but you got to betala hyran… och det är väl ett argument 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *