Usch!

Busschaufförer som smäller igen dörren när de ser någon komma springande. För att rulla fram bussen till stoppljuset 6 meter därifrån och stirra framåt. Anamandes “the iguana-style” – sitt still, rör inte en fena så syns du inte. Deras idioti ökar också kvadratiskt med vädrets status. Jävla idioter!

dubbelusch!!

4 Replies to “Stängda dörrar”

  1. Jag instämmer, troligtvis för att chaufförerna skolkade i skolan, fått sparken från Ericsson eller för att deras föräldrar är syskon ! :-O
    En annan skön pryl är när man har en barnvagn och skall göra entré via utgångsdörrarna, då vägrar dom oftast att öppna dörren tills dom har släppt på ett tiotal personer först, då kommer dom gående som har betalat i precis rätt tajming för mig när vagnen rullas in.
    Då startar jag ofrivilligt en skön domino-effekts-kö-situation som är skapad av miffot bakom den stora ratten!!! Klart att det är deras hobby att jävlas !

  2. Så kan det vara, dock händer det inte överallt. Beror på i vilken stad du bor i och vilken chaufför det är framför allt. Här i Värnamo har vi snälla chaufförer som alltid stannar om de ser att du springer mot bussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *