Usch!

Varför städar inte de gatorna på de angivna städnätterna? Varför ska lapplallarna smyga omkring på nätterna och bötfälla bilarna när neandertalarna som ska köra plogbilen/sopbilen inte ens ids krypa ut ur sina grottor? Än en gång har makten hittat ett system att rövknulla oss och dammsuga våra plånböcker på pengar … för att betala sina feta tjänsteresor månne?

dubbelusch

3 Replies to “Städnätter”

  1. Instämmer webbproducenten MKFC. Hur svårt är det att läsa på skylten? P förbud Fredag 0-6 betyder att man inte skall parkera där mellan midnatt och 6 på morgonen i händelse av att dom skall städa. Flytta till Årsta istället där är det städdag på dagtid och städ/lappfritt mellan maj-november. Sälj bilen om du inte kan läsa 🙂

  2. sturay: “i händelse av att dom skall städa.”

    Precis min poäng. Om de städar Fine – men när de inte städar ska man inte få böter. Enkelt liksom.

    Sälja bilen? Hur ska jag då förstöra miljön för framtiden;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *