Jag är så utvilad så att hälften vore nog och blev över. Är det någon som vill ha en dos avslappning tveka inte att skicka iväg ett mail så skickar jag över några doser. De ska inmundigas med försiktighet och det är av vikt att man inte tar för många då risken för koma är överhängande. Det är endast med en övermänsklig ansträngning som jag skriver detta. Maken till utvilning har inte skett i människans historia alls. Ni vet lejon som slaggar typ 23 timmar av dygnet har ett och ett annat att lära av undertecknads skill på det planet. Faktum är att kommer något jobbrelaterat nära mig så sväljs det in i det svarta hålet av “saker jag gör sen”…

Vilken nonsenspost detta är. Men det är en konsekvens av att jag inte för mitt liv kan uppbringa ens en gnista av irritation att hänga upp något på…

Andra bloggare om , , , ,

4 Replies to “Utvilad”

 1. Hmmm….
  Hur ska vi irritera dig nu då…
  Papperstroll… FRA… IPRED… Hadopi… Piratförlaget… SL-kontrollanter… Långa köer på Ica… Michael Jacksons näsa…

 2. Kul för dig verkligen kul..
  När jag kommer hem ska jag blåsa iväg lite irritation österut..först genomlida en timmes “jobb” till..

 3. Chilla, baby!

  Det är rätt avslappnande att inte ha något att reta upp sig på. Eftersom världen faktiskt är full av idioter så är det bara en tidsfråga! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *