…eller svaret på som vem vinner kampen mellan Volvo st(rids)ationsvagn (coopkasseanpassad) eller det trendriktiga företaget Apple vid en battle. I ena ringhörnan ipod classic och iphone i den andra en något ärrad Volvo som inte backar för mycket. I mitten Steffo fint och pricksäkert manövrerandes bilen över en liten 7-eleven platspåse där Apples produkter var förvarade…

Mosade Ipods

Fråga mig om jag tycker att denna dag och vecka börjar bra när jag kommer in till kontoret och ser en påse jag känner igen liggandes på parkeringen. Nu vet jag varför jag inte kunde hitta ipoddarna i lördags. De låg ju och chillade här. Fan vad de måste ha frusit.

Den enda trösten i kråksången är att musiken som är ett par års koncentrerat nedladdande från otal olagliga siter finns kvar i macen.

nåja..vad är väl en bal på slottet…

UPPDATERING eller Kommentarer från Kollegor:

– Du skulle haft titeln “Hårdtest av ipod!” istället för kapitalförstöring…hahaha…

– Hur fan bär du dig åt?

– Kan man säga att du kommer att få en tråkig jul…hehehe

– Du skulle vlija backa bandet nu va…hahahah

– Steffe vad säger du om det här som slogan “Förbjud dubbdäck! Skadligt för ipod!”

[tags] ipod classic, iphone, ipod, imac, apple, volvo, stationsvagn, nedladdning [/tags]

16 Replies to “Kapitalförstöring…”

 1. Nini Tomten och jag står inte på så god fot med varandra nuförtiden. Det har sin grund i att jag påpekade för honom för något år sedan att jag finner det jävligt kontsigt att en ölmagad gubbe klär sig i rött och bara jobbar en gång om året. Knappt det till och med utan bara en massa småfolk som gör skiten. Han sitter och fiser i en släde och hohoh:ar sig fram.

  Han gav mig en blick och sa att jag inte skule önska mig så mycket framöver, för inget kommer att falla in. Med ett “hrmf” fräste han iväg och jag har inte sett honom sedan dess…

  🙂

 2. Min nokia måste vara av bättre kvalitet… Tappade den i leran under ett riktigt jävla ordentligt ösregn, körde över den minst en gång och lät den ligga där i en halv dag. Det var bara att torka den och den blev som ny 😀 Inte för att jag skulle vilja prova samma sak med ipoden.

 3. Kan jag trösta dig lite med att du är inte ensam. Jag får min inkomst av att reglera skador på et av våra större försäkringsbolag. Om du bara visste hur vanligt det är att folk kör över sina telefoner och mp3-spelare. Det är nästan lika vanligt som att de blir tvättade i maskin.

  Ring ditt försäkringsbolag. Du kan kanske få ersättning därifrån. Bar du är rätt försäkrad.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Jag tror inte du är någon mördare

 4. Skojar du med mig nu!?? Dissade du tomten?!?

  *tar mina händer från dig*

  Alltså, jag är helt pro-risktagning och living on the edge å allt sånt va. Jag menar jag är tjejen hela dag..natten om du vill göra bus och dra igång billarm å sånt. Men jag skulle aldrig, ALDRIG dissa tomten!!

  Mamma har lärt mig att tomten ser allt. (vilket är lite jobbigt i t.ex duschen och vid vissa utvalda stunder när jag behöver ensam-relief) men iaf, Tomten ser allt! Du kanske borde tänka så istället för jag får alltid asmkt bra julklappar 😎

 5. beerbelly Priceless? Runt 6 lakan skulle jag vilja säga…

  Andreas Hade det varit min nokia 9300 hade den bara gäspat och sträckt på sig med en föraktfull fnysning till volvon. Sisu is the shit…

  Mr Blues Jag och alla försäkringsbolag befinner oss just nu på en spänd for med varandra. Så att ringa dem är inte riktigt fruktbart för min del. F.ö borde man väl ha en försäkring för sådant va…

  😉

  ElLazaro Hahaha…jag läste hela storyn. Det blir riktigt spännade när mordhoten börjar florera och FBI dras in..

  Hälsa alla btw. Men inte solen!

  Nini Vafan! Han rasade ned i min öppna spis och hade mage (haha) att dissa mig för att jag inte hade städat skorstenen. När jag påpekade att vi hade en dörr där alla normala människor ringer på för att kliva in så menade han på att jag inte riktigt hade fattat grejjen med tomten och eftersom det var sent på kvällen, min matta var fucked upp för att han sotade omkring, jag hade sovit dåligt och framför allt har liiiite svårt för att tjocka fula gubbar står i mitt vardagsrum och dissar mig så flög några obetänksamma ord ut. Om jag inte missminner mig så var några fraser “tomtar på loftet”, “tomt där uppe va” och “rött är för fjollor” som gjorde att han surade till.

  Och vad är det för en tomte – som inte kan ta lite konstruktiv kritik? Ska han vara förebild till våra unga? Glöm det!

  jag köper ina paket själv och klär ut mig. Hemma hos hos har tomten stilettklackar, lösögonfransar, stayups, benvärmare och en piska. För de som planerar att vara “stygga hela natten”…

  mymlan Bah! Jag var i alla fall trött på dem. Konsumera. Slit och släng är en devis jag håller som en fin princip. Kreditkort är till för att användas.

  😉

 6. Hmmm när du lägger fram det så där så fattar jag ju hela dealen. Klart som fan man ska köpa sina egna paket och sen fira in julen iförd stay-ups, stilettklackar och piska! Jag är på!!

  😉

 7. Nini Tomten goes dirty in min melodi…

  deeped Aldrig mer 7-eleven påsar. Mark my words.

  Videon är nu skickade till mina hardcore apple polare med ett mohihi som avsändare. Några kommer att sova dåligt inatt.

  😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *