Vilka kvinnor! Vilka röster! Vilka hjältinnor! Och BB med sin Lucille!!!

Ett stycke musikhistoria på min ära! Jag undrar också vad Etta säger till Chaka vid 3.00? Typ “kom igen tjejen ta de där höga tonerna som bara du kan…” eller kan det var ” jag känner mig lite rosslig, tar du över här?”

12 Replies to “Fredagsmys med Etta, Chaka och Gladys”

  1. AMEN! Etta James är min första husgudinna all time. Åh, nu måste jag lägga upp något av henne på bloggen. Only women bleed skulle ju vara lämpligt just nu. Chaka Kahn hur kan man inte älska hennes röst, kvinnan är outstanding.

    Det går trögt för mig med din utmaning. Jag är för tolerant och förlåtande tror jag.

    Nathalie’s last blog post..00.04 19 Oktober…

  2. Humm… fattar inte grejen med blues inte min grej men röster har dom ju

    “drar igång kalle baah”
    “ahhh så där ja!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *