Kära Örebroare… öh…ja vänner och vänner! Även om de flesta inte facebookar så tycker jag att ni är mina buuds. Sugpossen liksom. I vått och skumt. Typ.

Va fan vill jag?

Öh….jo ett tag funtade jag på att bara krypa ned under bloggtäcket och dra några mögliga poster över huvudet och skita i allting. Men som medbloggare har man ett ansvar. Spiderman formulerade det så fint tycker jag “Med stora krafter följer stort ansvar”. Och som sugbloggare blir det översatt “Med blogg följer ett sug efter nya poster”…

och det är just det…jag har fan i mig inte tid. Det är för mycket nu. Jag pausar bloggen ett tag. Ni lär bli varse när sugarn är på banan igen…

väl mött/Steffo

18 Replies to “Skit i systemet…”

 1. Åh nääääääääääääääääää :´(

  Du fåååååååååååååååååår inte!

  Ja min Rss-läsare håller också koll på dig och jag hoppas du blir nekad ofta så frustrationen stiger lite och då kanske det leder till att vi får ta del av dina texter här 🙂 *egoist javisst*

  (lycka till med det som är mycket nu)

  fjuss

 2. eum.. blev lite fort och fel där… haha.. ja det var ju inte min rss-läsare som jag tänkte skulle neka dig så din frustration ökade för dig 🙂

 3. Det var ju tråkigt, men jag förstår dig. Har aldrig fattat hur bloggare hittar tid till att skriva, men kul är det iaf att du har haft den tid som krävts. Jag ser med spänning fram emot att höra mer från Sugbloggen i framtiden, när det än må komma. Många skratt har du hursomhelst skänkt, tack för det.

 4. Funderar på vad jag nu ska hitta på… Livet suger med sugarn och livet suger utan sugarn, något konstigt slags moment 22. Kom tillbax när du känner för det (och har laddat upp med riktigt sugiga inlägg)!

 5. Ta det chill Mr Sug och välkommen åter med kraft och poster.

  Bara för att jag är en sådan schysst prick finns ingen risk för listplacering.
  Simma lugnt

 6. WTF!! Jag är till skogs i en vecka sedan möts jag av det här?
  Jag börjar bli nervös för att Söder inte står kvar längre när jag åter blir Fjollträskare imorgon kväll..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *