back!

Anjelica ditt mesiga lösenord kramgodis var ju hur lätt som helst att lista ut.  Räka!

11 Replies to “I´m”

 1. jag har snuddat in på sidan och haft en såndan där periskop grej, samt blundat för allt rosa. Men nu verkar det som faran är över.

  Hell Sugo, Ave bitter!

 2. F-n va’ gôtt att ordningen är återställd. Det där rosa moset höll på att smälta min hjärna. Va f-n är rimbobullar för nå’t???

 3. Sara jag med. otrygghet är rosafärgat som fan.

  Mija med små bokstäver? Jag vill ha ett PHEW!

  Zeroed Grejjen är att jag har en fetish när det gäller skumbananer. De ska vara rosa med sura prickar på. Men nu är det slut med det. Kan aldrig mer njuta av en sådan….

  Londongirl det tycker jag med.

  stojg hahaha…hell och ave. Känner mig som värsta Brutus eller är det Cesar jag har i åtanke? Ja ja…en gubbe i lakan i alla fall…

  Mr Blues Precis min fråga. avd är Rimbobullar för något. Finns det någon från Rimbo som törs förklara? Och vad är grejen med allt smör?

  Det verkar som om man i Rimbo inte har en förståelse för den nya gröna livstilen.

  Nini Fan va skönt. Jag trodde att du kanske skulle svartfota och tycka att det rosa inslaget gjorde det lite mysigare här men jag visste någonstans långt inne att jag kunde lita på dig.

  pax vobiskummar som fan på att det aldrig mer blir en rosa ton här

  😉

 4. Hear hear!!

  Det enda rosa jag gillar är Rosa Nini, allt annat ska vara svart. Svart som synden, som kaffe, som natten, som bläck, som…. som… Sugbloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *