Hittade en slags namne idag skulle man kunna säga. Någon snubbe/snubba som använder sig av mitt namn på bloggen sugbloggen och jag odiggar det. Mycket!

Vem är han/hon egentligen?
Jag är inte han/hon.
Han/hon är INTE jag.
Var bor du?
Hur ser du ut?
För fan. Kom inte här och kom säger jag bara! Sugbloggen är här! Ingen annanstans!

Bloggvärlden är inte tillräckligt stor för oss. Det finns bara en sugblogg. Alla andra bloggar suger bara. Men ingen är sugbloggen.

grrrrr och som om det inte är illa nog med att Suget blir copycuttat – till och med Mikebike har funnit sin Nemeis, eller är det Moby Dick jag tänker på. Någon dick i alla fall…

[tags]copycut, kopia, bloggkrock, sugbloggen[/tags]

12 Replies to “Vem fan är Sugbloggen”

 1. Hej Stefan…
  Vi var två väninnor som startade en gemensam blogg med en massa inbjudna skribenter.
  Nu skriver vi alla där sporadiskt och varje gång nån känner för att byta namn och utseende på bloggen så ändras det.
  Senast döpte någon om den till sugbloggen, men jag går in och ändrar till ursprungsnamnet: Mixblog. Den heter så med tanke på mixen av skribenter.

 2. Hej på dig,

  Vet inte om man vågar kommentera här, du låter så..hm.. arg 🙂

  Den “sugblogg” du hittat till är egentligen Mixbloggen och det är ett helt gäng med skribenter som delar på en blogg. I beskrivningsfälet uppe till höger ser du en bild på bloggare som är medlemmar i Mixbloggen. Bloggens rubrik skiftar beroende på om ngn bloggmedlem får för sig ngt nytt kuligt namn.

  Jag själv var medlem där tidigare, men är det inte längre.

  Förövrigt tycker jag inte att du kan hävda att rubriknamnet på en blogg är ditt, att öht irritera sig på det tycker jag är löjligt av dig. Du har domännamnet här, så vad är ditt problem? Storhetsvansinne?

 3. Ti-Ti ach so… det förklarar en hel del. Synd för jag hade trott att jag äntligen skulle få dra igång en helig blogg-fatwa. Sugbloggarnas krig liksom. Men man kan inte få allt…om jag inte ändrar till …mixbloggen

  mohohoho

  😉

  fen jag är inte så arg. bitsk kanske. bitter måhända. grinig varför inte…men arg? nä ilska klär inte mig. no. nope

  de flesta tycker nog att jag är en jovialisk snubbe snar till skratt och kramvänlig (nyduschad vill säga).

  Storhetsvansinne? Jag. Givetvis. Vet du vilket strul det är att ta taxi för mig? Alltid tre bilar. Jag i en bil och mina egon i de andra. Dyrt? Aldrig egona brukar smita snabbt som fan…

 4. fen vad är grejjen med att alla kommer hit och skrattar?

  skrattbloggen? är det det det är? är jag lost. är mitt huvud under min högerarm?

  🙂

 5. Du har kanske bara inte velat inse det ännu, att det är en skrattblogg du har 🙂 Ibland är det svårt att ta till sig riktigt allvarligt farliga saker. Kramvänlig och rolig även oduschad kanske?.. ja, det låter som du är illa ute..

  🙂

 6. Mr Blues sådärja. Du fattar att detta inte är skrattets högborg. Du är en frände som insett det futila i att gnälla själv låt andra göra jobbet. Jag funderar allvarligt på att franchisea detta. Intresserad?

  välkommen btw 😉

  fen kramvänlig?

  hmmm…detta kommer att rippas. rakt av utan krusiduller och ersättning whatsover. allt som hamnar på sugbloggen ägs direkt, indirekt och genast av sugbloggen®.

  sugbloggen

  nu även kramvänlig™

 7. Du får skylla dig själv nu.. men jag skrattar högt här, sugbloggande till trots :). Här tror man att man stött på en suris.. och så visar det sig att du är en kramvänlig jävel.

  *fortsätter att tokfnisskratta*

  Japp, sugbloggen – nu även kramvänlig
  Toppen slogan!

 8. Har upptäckt att jag är en lat djävel… Kan jag slippa undan gör jag det. Ska jag skämmas eller ska jag stå upp för min övertygelse?

 9. nini vänta bara på den nya kramiga designen. mycket rosa, fluff fluff och sockervadd på g. Jag letar efter digitala såpbubblor också.

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *