5. SPANING

Titta aldrig på en annan kvinna. Om du mot förmodan skulle bli påkommen då du under den obefintligaluggen kastar blickar på en läcker dam – ha livräddarkommentaren “såg du vilket/a märkliga valfritt substantiv (skor, väska, sjärt, puder, frisyr)…hon hade”.  Fast jag måste här brandlarma en smula. Det är egentligen förenat med direkt livsfara att kommentera någon annan kvinnas kroppdsel.  Hur oskyldigt och livräddande det kan te sig i sanningens ögonblick så kommer det att backfirea den dag du minst anar det.

10 Replies to “Relationsexperten…eller dr. love. DEL 6”

 1. Noggerblack p.k är inget för dig och mig va ?

  mohoho

  Sandra Sanda är ju coolt. Om inte du paxar på det kommer jag att använda det som mitt feministiska alterego

  – Kolla där!!
  – Var?
  – Där!
  – Steffe va?
  – Man skulle kunna tro det men med smink, h-klackat och stayups går han under namnet Sanda.
  – Sandra?
  – Sanda! Utan r.
  – Smutt namn, synd bara att han missat att raka sig!
  – Eller hur, tar på något sätt udden av illusionen!
  – Den skäggiga damen in absurdum liksom!
  – Dam?
  – Öh…?
  – Hahaha…

 2. Tsss jag kör högklackat ibland men tyvärr är jag utan fötter ett par dagar efteråt.
  Just nu t.ex hör jag vänster foten skrika nåt om att vi ska till apoteket. Jag hör ord som “skavsår” och “plåster”…

  Jävla mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *