När jag gled förbi huset som gud nästan glömde (biltema) sladdade jag in för att hänga där och känna mig allmänt manlig. Alfahannebehovet gjorde sig påmint med ett “hörru din fjolla ta av dig kjolen och odla en musche, spackla en vägg eller något“. Och eftersom musche är underordnat “i vått och torrt” får man fuska lite genom att hänge sig åt typiska manliga aktiviteter. Sålunda Clas Ohlsson, Biltema och Bauhaus. Jag drog lite i avgasrör, vek elledningar och det slutade sen med att jag köpte gaffatejp (för mannen som alltid har en lösning på problemet medelst enkel tejpning) och hör och häpna, sådant där skönt dashboardskydd. Ni vet som man sätter precis innanför framrutan för att slippa bränna sina fingrar  på den lavaheta ratten efter det att bilen stått i solen en halv förmiddag.

Därefter gled jag hem, parkerade bilen och satt upp solskyddet och väl hemma i lägenheten tejpade jag upp saker, inte för att något behövde tejpas utan för att träna upp tejptarmen min. Det var ett tag sedan jag gaffade någon *host* jag menar något och sådant måste man underhålla med jämna mellanrum.

Frugan muttrade:

– Silvertejp, vad ska det vara bra för. Vi har ju brun tejp.
– Appapa. Gaffa är gaffa!
– Varför tejpar du ventilerna?
– Korsdrag serru. Inte bra för mitt ryggskott.
– Men det är ju hundra grader härinne. Jag svettas som en gris.
– Bah…det löser vi genom att tejpa ihop dina svettkörtlar.
– Kom inte nära mig med den där tejpen.
– Snälla bara liiiite
– Hur lite?
– Typ så här lite.
– Thi hi…det kittlas…
– Vänta bara…man kan ocks…

Och där lämnar vi sughushållet och låter publikens fantasi löpa amok. Låt mig bara säga att jag inte visste att gaffatejp också är sexigt…

Hursomhelst, dagen efter tog jag hissen ned och gick visslandes till min bil. Förvissad om att den skulle vara lika sval som ett av mina ex när vi oväntat stöter på varandra i stan. En kall ratt istället för det jag har vant mig vid under denna tropiska jävla hetta. Hoppar in i bilen och ska precis ta bort solskyddet och möts till min förvåning av en ganska stor förolämpande text på insidan av skyddet:

Remove Before Driving!

Allvarligt! Behöver de skriva det? Vem fan är så pantad så att han/hon sätter sig i bilen med ett solskydd som täcker hela jävla vindrutan och kör iväg UTAN att ta bort solskyddet? Jag blir fan i mig personligt förolämpad å alla vi som har motsatta tummar vägnar. Det är lika idiotisk som om burkkonservstillverkarna skulle prägla in ” Open before eating” på en burk bruna bönor! Eller om tevetillverkaren skulle skriva “turn on the tv and then watch”.

Gnhhh!

Delar jag verkligen genpool med puckot som kom på att man skulle skriva detta på solskyddet? Åh vad jag hoppas att han en dag glömmer att ta bort sitt solskydd och drar in i en bergsvägg.

Andra bloggar om , , , , ,

4 Replies to “Idioter till kunder?”

  1. Den härgången fick du mig att skratta, hejdlöst så att tårarna spruta och det händer inte ofta. Jag är en sur fan kort sagt
    Det mest underbara är tanken att det faktiskt finns folk som är så korkade. Den tanken fick mig självklart att fortsätta skratta och sedan tankarna på en konservburk .. Hahahaha … Eller ja du fattar.

    Humor när den är som bäst, nyöppnad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *