Nu när allt är fint och soligt och glatt och man är utvilad och ser på världen med nya fräscha ögon har vi på Sugbloggen kommit på att det var riktigt länge sedan vi körde fredagsmys. Med darrande fingrar skriver vi ned arr fågel fenix har återuppstått. Denna gång i form av en snygg låt av gruppen Marillion, med den karismatiske Fish på sång.  Den här låten har följt mig som en skugga i alla år och gitarrsolot som drar igång vid 01.40 är bland de vackraste som någonsin har spelats av en mänsklig hand. Jag ryser varenda gång jag hör solot.

Lyssna och dö en smula.

Andra bloggar om , , ,

3 Replies to “Fredagsmys med Marillion”

  1. Absolut en av mina absoluta favoritlåtar. Hade en gång en idé om att min dotter skulle heta Kayleigh. Nu tyckte pappan annorlunda. DEn har fungerat som tröst i lurarna måååånga gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *