Fan ere så här skrivkramp känns?

Plötsligt får jag en nyvunnen respekt för alla stackars författare. Taffliga såsom förträffliga. Vilka kval de måste ha lidit. Alla utom undantaget Guillou då för allt han producerar är ju gjort mellan 09-17, vardagar. Och då har man inga kramper, förutom maggramper kanske i möte med denna självgode underarmsposör.

Tillbaka till undertecknads skrivkramp. Jag har nu under ett icke föraktfullt antal dagar suttit framför datorn för att såsa ihop en lite pamflett sådär. Det har bara resulterat i en tom blick och därefter gradvis en fuktigare blick efter det att mina händer färdat mig och min webbläsare på de lite mer mustiga vuxna delarna av Internet. Mina händer trodde uppenbarligen att lite självlek skulle stimulera den berömda inspirationens lilla kula.

In my dreams!

Efter den tredje dagen (jämför detta gärna i termer av vånda moses 40 dagar och nätter, så får ni en bild på hur illa jag tyckt detta har varit) fick jag nog. Av porrsurfandet vill säga. Man kan bara kolla på ett antal ställningar och fetischer för att inse att inget längre förvånar och att vill man ha sin fantasi något så rumsren så ska man undvika siter med de konstiga beteckningarna BDSM – som jag trodde stod för “Bedroom Dreams Soft Moves”. Ack liksom! En del kanske tror att jag bannar min händer men de har bara gjort det de så länge trodde var defaultläget vid datorn. Jag tvår dem bara.

Tillbaka till sugkrampens kamp. Jag drog igång en superhemlig blogg där jag var fri att skriva precis som det föll mig in och inte under oket av Sugbloggarn som måste leverera sjuka bits, crazy stårisar, märkliga anatomiska händelser och nonsens av rang. Om det hjälpte att hemligblogga?

In my fuckin dreams!

Lyssna på den här “i dag är det kalt. tur att man har tjocka byxor. haha. hejdå

Den som vågar påstå att ovanstående är ett epos har för många dubletter av vissa av sina kromosomer. Samt är en jävligt dålig stavare. Kallt stavas väl med två l? Och för de som försöker hitta till den där hemliga bloggen säger jag bara:

lyckis till.haha. not! kram.

Fuck jag har kollat på för många nonsensbloggar i min iver att finna ny inspiration och kraft för att be krampen fara åt helvete. Det enda som hänt är att min oskuldsfulla inställning att bloggar är full av meningsfulla samhällsanalyser och sköna teorier farit åt helskotta. Och varför jag då grubblar och krummar som fan för att skriva just den där posten som skulle förbättra världen en smula är ju bara hybris. Av rang må jag adda.

I samma sekund som jag insåg det, var det som om en port till den avstängda delen av hjärnan vars lösenord är “häromdagen så” kunde jag med rak rygg och barsk röst säga:

Fuck skrivkramp!

Andra bloggar om , , , , , , ,

8 Replies to “Skrivk(r)amp”

 1. YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!
  Faan vad kul, du e tebax!!!

  Nu ska jag bara läsa dom nya inläggen också!

  Kul som faan att det är liv i den här luckan igen!!! Tjohoooo!!!:)

 2. Mr B jag tror att kampen är över 😉

  Mija Thjooohooo. Sugluckan? hmmm….;)

  danne back on the track. Kan inte låta dig o Jerk hålla söderandan ensamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *