Varför måste mikrovågsugnar pipa när man trycker på varenda jävla knapp?

Med tanke på att vi kan flyga till månen (en del utan redskapen rymdskepp, gravitationsberäkningar och mycket pengar på kontot, utan medelst en snabb inhalering av den fina gröna svampen) är det förunderligt att vi inte kommit längre på mikrovågssidan. Eller? Och grejjen som är ännu mer irriterande är varför mikron ska pipa 5 jävla gånger när till exempel gorbyminuten har passerat. Kan den inte bara hosta lite försynt eller meddela med en ironisk robotröst “maten är mikrad din lallare“.

Nädå…vi ska pipa. För vi är en mikro. Det pips när man öppnar luckan, det pips när man stänger luckan, det pips när man vrider om rattjävlen, det pips när man trycker på start, det pips när det har gått en minut, det pips när det har gått två minuter och det pips när skiten är klar.

Varför då?

Och varför piper inte en vanlig ugn i så fall?

Andra bloggar om , , , ,

26 Replies to “Mikrovågsugn”

 1. Och om man har en sån jävla micro som jag har så piper den även om du inte plockar ut maten asap! Helt sjukt, men om man glömmer att ta ut t.ex mjölken till latten så piper den en gång var 5:e minut!! Helt hysteriskt…

  (Såååå på tiden att du kom tillbaks. Bloggsfären har haltat betänkligt när ena benet av min fyrkant saknats 😉 )

  Nini’s last blog post..…å sen då?

 2. Nini
  Man behöver ju inte ha sönder mikron när man håller på med operationer. Men, jag ser stora problem med att: Om något skulle gå fel så blir man självlysande, det är inte riktigt min stil.

  aku’s last blog post..kannibalism

 3. Ahhhh! At last! He has arrived! Welcome home! 😉
  Har saknat dig hela sommaren. Har ju inte haft lyxen att ha tid att skriva själv, men läsa kan man ju alltid.

  Inte heller en så smart grabb som jag fattar varför det är så modernt med att alla apparater ska pipa.
  Min flickvän har en brödrost (som för övrigt lämnar en bild av Mickey Mouse inbränt på brödet) som spelar en glad truddelutt när brödet är klart. Den var jättekul de första 100 gångerna man hörde den. Men gissa hur kul det är att lyssna på den för tretiotolfte gången när frukosten ska avnjutas vid söndagsfrukosten, och man känner sig så där underbart lagom morgonpigg efter en natts aktiviteter och på tok för lite sömn för en herre i min ålder. (Hur lång blev den meningen? Någon som gick vilse?)

  Ibland längtar jag tillbaka till den tid då det mesta var analogt… *suck* Är det ett tecken på att jag är föråldrad?
  8)

  Mr Blues’s last blog post..Cykeltjuvar, faan djävla skit

 4. Nini och jag som trodde att vi hade en trekant? Du, jag och Jerk. Vem fan är den fjärde?

  Ysabelle Hahaha! Dumt! så klockrent rakt på liksom!

  aku om man tar ur pipet ur en micro…är det då fortfarande en mikro eller är det bara en vanlig ugn?

  Heidi Hmmm….det är en tanke!

  Mr BluesOch själv har jag haft tid, lyx och möjlighet men ingen som helst lust. Skumt det där. Nu har jag ingen tid och knappast möjlighet men då börjar plötsligt bloggådran röra på sig likt en däst sjöko.

  Mickey Mouse? Okej om det hade varit Johannes Brost men Musse. Vem fan e pigg på musse på sin macka? Dessutom på morgonen då man knappast är pigg.

  Anlagot is the shit. Sitter just nu och formaterar om delar av sugbloggen till analogt format 🙂

 5. Jag har addat drf till vår klubb. Helt självsvådligt, utan att fråga. Han är så söt med sina dreds så jag tänkte att han kan få bli vår assöta (men jävligt smarta) maskot 🙂

  Nini’s last blog post..“Ge mig…

 6. Kan man inte vända ryggen till i en (mikro)minut utan att man blir medlem i hemliga klubbar här eller? Och maskot dessutom! Säkert kommer det en faktura med medlemsavgift med posten, och sen måste jag begära utträde i tre exemplar, betala avslutningsavgift, söka asyl i ett neutralt klubbfack, köpa loss en bäver, sälja samma bäver. Fan, det är ju bara onsdag idag! Aaauauauauauauauuuugh.

  Ass-cute!

  P.S. WB Sugis, missed ya.

  drf’s last blog post..Henrik? Vad håller du på med?

 7. @drf – Pfft! Tror du att det är så lätt att gå ur vår hemliga klubb eller?! Vad tar du oss för? Amatörer??? Sugot har skrivit reglerna med hjälp av sin högra lill-tå medans Jerk satt bredvid och kollade på boobies-bilder. Själv scramblade jag all text genom att först babelfisha över det till finska och sen google-översätta det till svenska så du har inte en chans i helvetet att nånsin komma ur den här klubben. Hells bells, det är enklare att kliva ur ett gäng i ett amerikanskt fängelse!

  Ass-cute? Yes that shallt be thou name 😉

  Nini’s last blog post..Skit-telefon!

 8. Du står för älgtillgången och bobbies-fluktandet, jag för älgätandet och boobies-bilderna och Steffo skriver komplicerade saker och den tomma blicken efter överkonsumtion av boobies 😀

  Nini’s last blog post..Skit-telefon!

 9. okej, jag har en 600 gramsfilé i frysen just nu och om ett par veckor får jag väl hem något kilo till 🙂
  Får väl ta det rökta älghjärtat själv då..rökt älgtunga kanske? Jättesmarrigt…

 10. *ryyyyyser*
  Alltså allt sånt där kött får jag hurven av. Blev mäkta lack när jag insåg att jag ätit älgtunga på smörgåsen hemma hos mormor som liten utan att fatt vad det var… Kände mig lätt besudlad faktiskt… 😐

  Nini’s last blog post..Äntligen (fixat) hemma

 11. men det är ju bara för att det är tunga, inte för hur det smakar eller konsistensen, du tycker det verkar äckligt..jag har också varit skeptisk till älgtunga, men nu när vi rökte den senast upptäckte jag hur god den är 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *