– Wow! Vilken babe! Vi hörs!, hörde jag en väsande röst säga.

Jag kollade runt och tänkte att nu har jag än gång för alla tappat det. Förnuftet menar jag. Humöret brukar jag tappa titt som tätt men på något avigt sätt kommer det alltid tillbaka till mig. Gladare än någonsin. Men att höra röster mitt på ljusa dagen tillhör inte min repertoar.

Jag gled vidare på Odengatan. Lunchturistade lite i Vasastaden. Visslade muntert en melodi och var på det hela taget i samklang med tillvaron. Jag hade väl gått cirka tio meter när jag plötslig hör en risig man säga:

– Hörru! Du har ingen skugga!

Jag kollade och mycket riktigt. Den risiga mannen hade gjort en korrekt analys. Va fan nu då? Var är min skugga? Jag tittade bakåt och såg en skitsnygg tjej komma gåendes emot mig med en ilsken uppsyn.

– Du där. Kan du hålla reda på din snuskiga skugga!
– Öh…?
– Fan han tafsade på min skugga och jag vet inte om jag borde anmäla dig!
– Men va fan! Det är väl inte mitt fel? Och för övrigt borde det väl i logikens namn vara din skugga som ska anmäla?
– Det är väl din skugga!
– Mja…så länge den är i direkt anslutning till min kropp så men…
– Vadå men? Antingen är det din eller inte. Hur ska du ha det, sade hon och stampade ilsket med foten i backen.
– Ja det är väl min då. Men inte fan kan jag lastas för att den tafsar på din skugga. Vad tycker du att jag ska göra?
– Hålla koll. Jag vill inte se den igen komma efter mig.

Hon gled iväg förnärmad som fan och min skugga smög iväg efter henne. Och jag var ju tvungen att haka på.

– Hey! Skuggan. Kom igen du ska vara med mig, viskade jag ut i det blå.

Den konstiga risiga gubben skakade på huvudet med ett ”shit vicke tryck det var i t-spriten idag då”

– Nä. Jag tycker att det är roligare att skugga henne. Kolla här nu får jag bröst och en jävlig läcker rumpa till skillnad från när jag skuggar dig.
– Jaha…så nu duger inte jag som är upphovet till dig. Vad är det för fel på mig?
– Den där magen till exempel. Tycker du att den gör mig rättvisa. Vafan jag har ingen lust att knalla omkring med en sådan kista om jag hellre kan få en snyggare kropp att skugga.
– Men en tjej? Med bröst?
– Så vadå. Hon har en fulare kropp än din menar du?
– Mja…inte riktigt
– Ja men då så. Häng bara med, sade skuggan och gled vidare.

Ja…jag hade inget annat val än att hänga på. Vi förföljde den där stackars snygga tjejen i två kvarter tills en pumigare dam dök upp som skuggan fattade tycke för. Så ser ni en galen man springa efter sin skugga i trakten av Odenplan ( där de snygga tjejerna tydligen hänger) så är det undertecknad. Och är du en snygg tjej så ha förståelse för att det inte är jag som tafsar det är skuggan…

9 Replies to “Shadow”

 1. Studiomannen Det är nog endast på Odenplan som skuggan har en skugga av en chans att slita sig loss. Har något med antigravitionella fält att göra. Samt damernas inneboende skönhet som en stark attraktionskraft.

  Själv har jag haft sex med M. Pfeiffer i en våt dröm och enligt min mening är hon därmed en före detta avlagd.

 2. Ahahaha, hur kunde jag tappa bort din sida???
  Min förlust, knappast din 🙂

  Du är sjuk. Helt skruvad, fast på ett väldigt roligt sätt 🙂

  Väl mött
  Nat

 3. Nathalie jag försöker få regeringen att skriva in i grundlagen att det borde vara förenat med spöstraff att tappa bort sugbloggen. Kruxet är bara att jag vill att det ska gälla alla andra än mig själv. men se det går icke. Lagen ska gälla alla eller ingen. Så du kommer undan med ett strängt vift av pekfinger från mig.

  Tappa aldrig bort sugbloggen igen. Det har varit skitjobbigt, jag har varit så vilsen…inte vetat var jag hör hemma…

  opps… dags att ta mina svampar.

  😉 själv älskar jag smileys

 4. Jahaaa det var därför jag kände mig så besudlad (och märkligt upphetsad) för ett tag sen. Din jäkla skugga lekte med mina boobs, erkänn!!!

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *