nummer 5000?

UPDATE: Eftersom ingen gör något gratis eller utan frasen “whats in it for me” så måste jag tydligen dela ut något pris.

Seinfeld säsong 6. Något tummad och kollad på så att ni vet, ligger i potten nu.

Update numero 2: Jag kan ju inte kommentera nu eftersom jag riskerar att bli kommentar nummer 5000 själv…och hur skulle det se ut. Gatlopp forever liksom. Men det är nära nu. Just du kan bli den lyckliga vinnaren till DVD samlingen Seinfeld säsong 6!

Update numer 3: Att jämföra riksufot Schulman med världsförbättraren på denna Su(g)perblogg förbättrar näppeligen en dels ( inga namn men i alla fall…) chanser att vinna Seinfeld DVD:n

😉

Update nummer 4: Va! Nej nej! Jag skulle aaaaaldriiiig driva med någon. Och jag fattar verkligen inte att misstankar riktas hitåt. Till denna hyperhederliga bloggare som bara vill göra världen lite ljusare och fokuserar på de fina tingen. Blommorna, barnen, brudarna, brös…öh…

Allvarligt, den där skumma datumräknaren räknar även med Spamkommentarer som inte spamskyddet tar. Vi närmar oss nu kommentar nummer 5000 som räknas av undertecknad.

Update numm 5 : Nu måste jag gå. Det visar sig nämnligen att jag tydligen har ett liv också. Lite insidertips. Det är mer än 9 men mindre än 10 för att forcera 5k….detta skrivet vid 22 lämnade kommentarer.

UPDATE

The winner är JERK ( fast med tanke på mängden kommentarer vill delar av juryn underkänna men va fan…låt gå). En tummad och solkad DVD med Jerry Seinfeld kommer inom kort.

GRAAAAAATIS SOM FAN!

41 Replies to “Vem lämnar kommentar…”

 1. Vad får man för det? Bara så att jag vet om jag skall spendera eftermiddagen franför datorn eller på stranden…? 🙂

 2. Öh…
  Någe nonsens om mig då. Hmm..få se en man in sina bästa år som kommenterar om det som retar mig och ibland kommenterar jag bara för att retas. Och visst fan är det alltid någon som går på det…

 3. nej för fan. jag vill inte vara med längre. Jag hatar seinfeldt.

  Har stått på ett dvd-lager och packat alla de djävla kartongerna som filmerna ligger i..

  Åhh.. ångest. måste. ligga. ner.

 4. Tralla lalla la.. jag vann nu.. eller?

  Jag brukar ta sånt här.. 🙂 lång historia.. orkar inte berätta..

  5000…smack!

 5. Fan..nästan som Schulman när han skulle ha någon middag med den som kommenterade sist..och då sitter jag fan här och spammar bloggen..shame on me..:)

 6. Jodå, visst funkar Seinfeld. Liksom tidigare patetiska förlorare kommenterar jag enbart för att ha chans att vinna…

 7. Japp jag är faktiskt här och läser! Mer eller mindre dagligen… Lämnar dock sällan spår efter mig! Det känns allt som oftast så … onödigt!

 8. Behagar sugaren driva med oss? Jag tycker det ser ut som över 5200 inlägg redan innan det första skrevs. (enligt datum-länken.)

  Eller så ser jag fel som vanligt.

 9. Jag tror steffo får betalt per kommentar. Det luktar skumt det här. Man (vi stackars suckers) måste fråga oss vad sugaren själv vill få ut av det hela.

  Försöker han toppa sin redan höga självkänsla, eller är det ett försök att minska produktiviteten i landet och stoppa den sk. högkonjunkturen?

  Jag litar inte på den här snubbe, och samtidigt så är jag nu med på samma tåg. För tredje gången.. helvete.

 10. Man ser ju inte hur mycket som skrivits, förrän steffo trycker på sin moderatorsknapp. Hur skall man då kunna taktikskriva?

 11. Jag vill inte ha nån dvd-box med Seinfeld. Bara så alla vet. Fast ingen här vet jag är ändå så det kvittar väl.

 12. hmm…du väckte verkligen min tävlingsinstinkt och eftersom jag nu (enligt mina beräkningar borde vara nr. 5000 förväntar jag mig en skön dvd-box med Seinfeld 🙂

 13. Tack, tack..jag vill tacka..eeh..tja..Stefan, som ordnade den här tävlingen och inte underkände mina spam-kommentarer. Jag vill även tacka mig själv som så clever drog in ett par kommentarer längre ner för att hindra att någon som satt och bara väntade på att det skulle komma in ett par aningslösa lallare till och kommentera innan de slog till..givetvis vill jag tacka mor och far, far är nog mäkta stolt när han tittar ner ifrån himlen (eller hm..han tittar nog upp från någon annanstans)..this one’s for you dad!!

 14. Fan, så är man försent ute. Som alltid då. Nä, om jag skulle gå och handla en liter mjölk. Röten har käkat upp den jag köpte i förrgår. Japp, Skanstull rules. Skanstull är det nya svart.

 15. Shit då! Jag som började undra varför jag inte hört ngt om ngn vinst än, förväntade mig att bli uppsökt med serpentiner och gratulationskommentarer från dig i min blogg.. kände mig ju som en vinnare 🙂 Drog mig tillslut hit, motvilligt, eftersom jag ändå ville få glänsa lite som den vinnare jag räknade med att jag var – MEN NÄÄÄÄÄ 🙁 jag förlorade!

 16. fen sorry sis men eftersom jag på sugbloggen oxå har saidaliknande ådra som jag brukar flexa med visste jag att du inom en snar framtid skulle fälla kommentaren “motvilligt” i samma mening som “hit” och syfta på sugbloggen. Detta föranledde mig att på ett presumtivt plan diska dig utan att meddela innan efter det att någon annan hade vunnit.

  Hoppas du lyckas ta dig hit genom ovanstående grammatiska paradoxer. Men häng inte en depp lepp. Ny tävling är på gång. Denna gång kan man vinna en redan bruten förpackning grov portionssnus. Mums för måns liksom.

  😉

 17. haha.. okej. Jag tar mitt straff, det är ju du som bestämmer på din blogg vilka regler som gäller 🙂

  Du.. jag ser veeeerkligen fram emot den utlovade vinsten grov portion. Speciellt en öppnad och lite torkad dosa lockar extra mycket. Själv föredrar jag Ettans lössnus dock.. men, men vad är väl en bal på slottet..

 18. Snus?!?! Det är ju fett äckligt! Det tänker jag INTE vara med och tävla om och om du tänker fortsätta med sån suuugig vinst så måste jag nog fan bojkotta dig tills dom här fånerierna är över. Du kan ju droppa en komm hos mig när det är fritt fram igen 😐

 19. jag vill ha ett pris ändå…

  för att jag hittade hit och tävlingen var slut och jag var sådär snäll och trevlig och orkade kommentera ändå och för att jag hade tänkt kommentera ändå…utan en whats in it for me baktanke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *