Det där med headset alltså!

Jag stod häromdagen vid rännan på den publika muggen och kastade vatten. I min komplexa komplexfyllda värld är det bara i sig jobbigt att langa fram könet och försöka pressa ut piss. Som tävlingsmänniska vill man kissa längst, ha störst balle och kraftigaste stråle med resultatet att allt låser sig och man står där med en liten pillesnopp som mjäkigt droppar ut några droppar i minuten. Och vips blir man värsta rännhängaren.

Plötsligt sade killen till vänster om mig:
– Tjena! Vad gör du?

Jag svarade något ansträngt
– Öh…samma sak som du?

Och sedan blev det helt tyst. Han zippade upp och precis när han gick iväg såg jag att han hade ett jävla bluetooth headset hängandes på sitt vänstra öra. Och med ens insåg jag att det inte var mig han pratade med. Och vips så blev jag “träffade en skitkonstig kille på muggen idag…

7 Replies to “Snacka inte på muggen”

 1. Studiomannen haha. ska jag göra samhällstjänst nu?

  El Pedro eller så kan man vända på det. Man tjuvlyssnar inte OCH tjuvkikar inte.

  😉

 2. Fan jag hatar det..man ringer upp någon säljare och då hör man hur de sitter på muggen..fan..ge fan i att svara i telefon om du sitter på muggen…:)

 3. *asg*

  Hahaha ja så kan det gå…

  En kompis till mig kan ringa upp mig när hon sitter på toa… plötsligt hör man nåt ljud man önskat att man inte hört och så frågar man om hon är på toa… ja säger hon som vore det den naturligaste saken i världen..

  Ja tekniskt sett… toabesök är ju det men inte att ringa därifrån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *