Internet är inte Googles index, CSS, HTML PHP kod, PPC eller banners. Internet är Tillsammans. Internet är vårt kollektiva medvetande som sträcker sig mellan människorna och mellan generationerna. För mig är detta sant även om jag är en outlier på normalfördelningskurvan. Därför älskar jag internet.
RUDOLF

“Jag älskar internet, att blogga och alla sätt att kommunicera. Jag bloggar för mitt eget höga nöjes skull, för att bli läst och jag läser såklart andras bloggar, jag kommenterar och följer diskussioner.”
SOFIA G

“Den konstnärliga och intellektuella processen pågår ständigt och de individuella verk som skapas är bara trådar i den gemensamma väven. Ingen kan äga dem, alla kan älska dem. Alla kan fortsätta på någon annans inslagna vägar.”
ISOBEL

“Är informationen vinklad? Visst! Men den är vinklad från olika håll och jag vet ju vad skribenterna har för inställning och jag får informationen bra mkt snabbare än någonsin tidigare.”
SOFIA B

“Jag vet att jag älskar internet för ibland hatar jag internet.”
OPASSANDE

Grundläggande är att internet ÄR mänsklighetens gemensamma tankar, ideér och minnen samlade (eller utspridda) så att ALLA kan få ta del utav det.
PATRICK

Jag gillar oxå internet…

2 Replies to “Jag gillar Internet jag med…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *