In my dreams va

…skulle du välja om du fick bara en. En! Man kan alltså inte välja att vara Superman utan måste välja en av hans krafter. Så inga tricks inte!

Med tanke på att det rasar utmaningar till höger och vänster om en och att man inte kan smyga ut på bloggsidan av Internet utan att snava över dem så tänkte undertecknad slunga iväg en egen här.

Så för att dra mitt strau till el stacko och göra livet surt för alla som skickat iväg utmaningar efter mig skickar jag nu en fatw…jag menar ju en utmaning efter er. En som räknas. En viktig som fan. Som sätter luppen på era innersta önskningar. Som klär av er nakna. Som blottlägger själen. Som…öh…you get the picture.

Och så ska det vara lite svårt också, man får inte ta en superkraft som är upptagen. Och för att förvissa mig om att ingen snor min önskekraft paxar jag härmed Röntgensyn™. Lätt! Jag skulle vilja ha Supermans röntgensyn™. Som får ge sig för värmesynen som jag också när en stark önskan att vara i besittning av. Men eftersom regelverket säger en och endast en superkraft får värmesynen ryka (haha) på foten. Detta trots att jag vet att jag skulle värmt upp rummet omärkligt med en het look och fått damerna att lätta en smula på blusen. Vem vet kanske till och med toplessa lite sådär. Men med tanke på att driften att inte vifta med mysarna för kreti och pleti är stark som fan och förmodligen starkare än den värmeutveckling som mina heta ögon skulle ha alstrat så väljer jag röntgensyn™. Inget tjafs med att värma upp rum där inte. Man kollar bara rakt igenom tygverket.

Dessutom ser jag ingen poäng med att värma upp ett rum så att alla får ta del av kakan. Bara för att man har en superkraft betyder det inte att man är en altrusisk jävel. Förmodligen tvärtom. Superego. Fast det är nog ingen superkraft. Bara ett state of inställning.

Och eftersom bly är det enda som inte röntgensynen™ tränger igenom är risken minimal för att inte säga helt jävla osannolik att damerna börjar gå med blybehån. Dessutom skulle jag knappast gå omkring och berätta för alla att jag ser rakt igenom liksom.

Nej jag skulle bara smyga omkring med ett outgrundligt litet leende.
Kanke drägla lite.
Och flämta.
Och fnittra i mjugg…

Nini, Studiomannen, BeerBelly, Jerk, Drf, Sandra, Mymlan, Cynism, Raggoparden, MikeBike (jaja…jag vet att du hatar utm. men denna borde vara i din smak) och så El_Pedro. Vilken superkraft förutom Röntgensyn™ skulle du välja. Glöm för fan inte att trackabacka hit och langa denna på andra stackare…

Bring it on!

UPPDATERING: Ni måste läsa BB´s superbekännelse. Dagens skönaste helt enkelt.

32 Replies to “Vilken superkraft…”

 1. Jerk Jag viiiiste att du skulle vilja ha den. Sorry men den är gone.

  *vänder mig om och kollar på grannen genom väggen och allt…*

  😎

 2. Ha! Redan när jag läst halva första meningen visste jag att du ville ha röntgensyn, din slibbofix ;)och hur går det med mina utmaningar till dej, btw? 🙂

  Raggoparden’s last blog post..Egentid

 3. Faaan!! Varför vaknar jag sist av alla idag?!? Ok, jag läste bara första raden så jag får välja på alla superkrafter som finns. Right?

  *snorar över till mig och fila på inlägg*

  Nini’s last blog post..Men va faaaan!?

 4. Hehe rodnar/feber/vinröd och tackar för beröm. Hoppas du nyttjat din nya superkraft idag .. hade nyss ett tillfälle när jag gärna bytt till din superkraft 🙂
  Ha en bra dag!

  beerbelly’s last blog post..Superkraft?

 5. Superkrafter ditt o hitt.
  Wake up brorsssan, i hooden så behöver du inte superkrafteish det e keff. man har en uzi och en rånarluva o en fett Bmw 320a lo anno 90 med fett vinge, så har du löst allahs problemish eller så har du superkrafteish.
  ha d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *