Man kan ju tycka att när ett stort företag flyttar från en lokation till en annan att det finns vissa saker som måste göras först. Tex ordna med adressändring, flyttgubbar, kartonginköp, ordning av tejp, pumpa upp däcken på pirran, flytt av telefoni, bygga upp ett nätverk, säkerställa att låssmeden fixat låsen, informerat alla kunder om att man flyttar, ordna med parkeringsplats för de anställdas bilar, kasta en massa gammalt skit, köpa nya möbler, ordna med fruktleveranser, köpa in kaffemaskiner, dra elkablar, koppla upp projektor i taket och så vidare i all oändlighet…

Men! Jag säger bara att allt ovan är sekundärt som fan om man glömt att först av allt ordna med en toalettborste! 19 jävla nitti på vilken lokal store som helst!

Att smyga in på eftermiddagen för att kasta vatten och mötas av bromsspår i bredd och chockväckande storlek som en lastbil lämnar efter sig vid hastig inbromsning lämner mer info om föregående besökare och tillika kollegas förehavande…

9 Replies to “Toalettborste”

  1. Här står det toaborstar på varenda mugg å inte fan används de! Kul när inte ens tjejer, som är så bra på att gnälla på killars stänk och snusk på toaletter, använder dem 🙁

  2. Jag går igång på skitsaker. Minns en gammal kommentar från en riktig rallargrabb när hans toalettbesök resulterade i ett tvärstopp i avloppet. Han tog det hela med ro och helt utan rodnad på de stora kinderna: Man kan inte lägga en fyrtumsskit i ett tretumsrör.

  3. Fy fan! Finns inte mycket som är osmakligare än kvarlämnat biologiskt avfall på porslinskanten. Och inte har jag lust att göra rent efter annans skit.
    Än värre blir det om man lämnar bekvämlighetsinrättningen (efter att ha gjort bara ettan) och möts av en ny kund (nedan kallad B) på väg in.
    När man senare, t ex under fikarasten, möter denne B, tittar samme B på en med förfäran i blicken. Man kan se på uttrycket i B:s lömska ögon att det planeras ett och annat. Vad vill jag helst inte veta…

    Mr Blues’s last blog post..Fy faaan… *gäsp* va’ seg ja’ e’…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *