…vill Mymlan att jag ska ange. I normala fall är jag en ödmjuk humble snubbe som inte gillar att göra så mycket väsen av mig. Vill ni se mig på stan så kolla längs med husväggarna. Det är där jag stryker omkring ivrig att vara alla till lags och ej förnärma någon. Jag ser alltid till att raka mig och är nyduschad utifall den händelse att någon skulle ogilla stinkande medborgare. Och det är med stor vånda jag antar denna utmaning eftersom jag kan tycka på något plan att det är en smula opassande att förhäva sig. Undertecknad vill inte tillhöra den skara bröliga människor som skriker ut “se mig” eller kör racet “här är jag” medelst burdusa utrop eller attityder.

Nä… jag är mer den tysta mjuka fina killen som står i bakgrunden. Men en utmaning är en utmaning och man ska hålla vad man lovar så här följer de poster eller små pamfletter jag haft den stora äran att få vara med om att författa. Eller ja egentligen är jag bara ett käril för den store mästaren “Los Inspirationos”. Ett enkelt verktyg. En tangentknackare…

1. Hur man blåser Ingvar Kamprad på…

2. När kontakt med tupé uppstår…

3. Autoektomaten…

4. Sl-Kontrollanernas jaktinstinkt…

Man ska tydligen ta fram fem stycken men jag hittar ingen som är tillräckligt soft för att komma upp på listan så jag sorgligt nog inser att jag bara lyckas författa 4 saker som orkar krypa upp på min egen lista av fina sugsaker. Ja ja…vad är väl en bal på slottet. Får väl anstränga mig lite mer framöver.

Nini och Josh vill jag ska plocka fram det bästa enligt deras egen utsago…

9 Replies to “Mina fem bästa”

  1. Det är ju därför man flyttar sin blogg..för att välja ut russinen ur kakan, ta med sina mest mustiga och välkomponerade godbitar och lämna alla torra tråkiga mariekex kvar på den gamla unkiga bloggen, att sakta damma bort och smulas sönder i glömskan..
    Va? har jag inte tagit med mina bästa? F… gör det imorron…

    Raggoparden’s last blog post..Är du säker på att du saknar det du söker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *