Utmaningen är : “8 saker jag inte tänker ge någon chans” eller “Pfft glöm det! Inte en suck att …”

1. Telefånar:
Folk som inte svarar inom 3 sekunder från det att de lyft luren till det att jag sagt “wassup laller?”. Vad är grejjen med att sitta och flåsa i luren och fundera på om man ska säga “bra” eller ” dåligt”? Fan har du lyft luren säg något! Annars håll kä…jag menar givetvis, lyft inte luren.

2. Daggmaskar:
Hade jag varit skaparen av allt som skapats så hade jag sett till att daggmaskarna var ungefär 70-90 cm långa. Lika smala och benägna att tappa huvudet och lika läskiga som nu, men lite mer av masken. Förstår ni? Förstå att äckelkänslafaktorn eller “hulkahulkamotorn” kvadupleras rätt mycket med en meterlång daggstänkt jävla maskjävel än med en decimeterlång dito.

3. Någon annans bajslukt:
Jag vet nog. Det finns en och en annan som sniffar en extra gång när man kliver in i muggen efter någon annans rännskitedrama med tysta inre skrik och med efterföljande stink. Kanske finner du en pervers tillfredställelse av att försöka utröna vad han/hon åt igår, kanske är du bara pervers. Men jag kan inte för mitt liv stå ut med tanken att den annars så smutta stadsluft man dagligdags inandas plötsligt ska smyckas med små små jävla bajsatomer. För det är ju det det är. Bajsatomer och bajsjoner. Någonstans måste ju lukten ursprunga i eller hänga i. Jag vet inte så noga men en sak vet jag och det är att jag inte vill ha dessa atomatomer i mitt system.

4. Tänder:
Minsta antydning till en bit emaljs snudd vid det lilla huvudet med en bit där tillhörande metall och jag är den förste att slita ut ballen med ett: *Pffftt* glöm det bruden! Inga jävla tänder där inte!
– Men snälla jag ska inte göra om det!
– Glöm det. Det är ju liksom ingen tjänst jag gör dig!
– Bara lite. Ge mig en andra chans!

Du får aldrig en andra chans. Sug på den du.

5. Kopplingshell:
– Nä du har ringt till fel avdelning. Vänta så ska jag koppla dig.
– Glöm det. Jag har annat att göra än att befinna mig i ett företags kopplingshell!

*klick*

6. Hår i maten:
Ett hårstrå i maten och den glupska aptit jag nyss försökt hålla stången kryper ihop och mullrar irriterat. Ju kortare och tjockare de är desto flyktigare vägar tar min fantasi mig på. Vi snuddar erogena zoner, näshårskvarteren, öronhårshoodsen, bröstvårtsgårdshårstråorterna för att till slut landa vid vanliga hårstrån. Men inte ens det gör det mindre gross.

7.Dålig teve:
Allt på kanal 3. Just nu de tio flamsiga hönsen…förlåt jag menar 11 flamsiga hönsen i “ranka stjärnorna”.

8. Fredrik Strage:
Kommentarer överflödiga. Och fattar man inte varför så hamnar ni även i samma kategori “Folk jag aldrig skulle ge en andra chans”

Nu ska man skicka detta vidare men jag har ingen lust…äh va fan, låt oss straffa Jerk, El_Pedro, Cliff Hanger, Sockerdricka, 6&7, Bengt Nat och Moddan. Ja vafan skyll inte på mig! Skyll på Nini som skyller på Studiomannen.

14 Replies to “8 chanslösa”

 1. Din 3:a och min 4:a rör sig i varandras gränszoner, how very entertaining.
  Vad gäller tänderna så skrattar jag bara rått åt vilka noobs du släppt in i dina kalsonger. Dear God. Världen är full med värdelösa idioter..

 2. Nathalie visst känns det mer som ett straff?

  😉

  Jerk

  Can I have a J
  Can I have a E
  Can I Have a V
  Can I have a L
  Can I have a A

  Whats thats?

  JEVLA!!

  Jevla? Men va fan…ok från början

  Can I have a J

 3. Angie Jag pratade bara bibli… öh bi..bildligt. Aldrig att någon med vassa syllisar har fått grotta ned sig i närheten av Unviersums mittpunkt.

  😉

 4. Ska gå och lägga mig typ nu. Och i morgon kommer jag inte att vara i närheten av någon dator. Sedan ser det också lite tajt ut… men jag lägger den i pipelinen (eller “pajpen”?), som jag har förstått att man säger nu för tiden.

  Cliff Hanger’s last blog post..Läskigt likt

 5. Najs lista rakt över. Osäker på 2an iofs men det var andra som var klarare. 3-5 lyser som fyrbråk i natten. Hehe “Du får aldrig en andra chans. Sug på den du.”

  beerbelly’s last blog post..Bekanta

 6. “Jävla Nini”??

  Det tror jag inte. Erkänn att ni tycker att det är kul med listor! Ni tycker att det är precis lika kul som jag att komma med fyndiga formuleringar, fräsiga tankar och snärtiga punch-lines!!!

  Tss… “jävla Nini”….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *