– Varsågod ta en bulle!
– Nej tack
– Ja men prova. De är nybakta av mig. Skitgoda!
– Nej tack jag är redan så tjock

Wtf?

Vafan betyder det? Att mina bullar dryper av fett? Att en tugga av Sugets paradbulle skulle utöka midjemåttet hos lallaren med 4 bälteshål? Och vadå “Jag är redan så tjock”? Gör jag en korrekt lägesanalys att om midjan vore lite tunnare skulle personen smörja bullen som aldrig förr. Hur fan kan midjans eller för all del kroppens konstitution vara det som är det avgörande för huruvida man hugger in på bulle eller inte? Vad är det för fel på faktorerna “sug” och “hunger”?

Och varför tackar man i så fall ja tack till fikat? Känner man inte mig bättre än att om man tackar jepp till fik innebär det att jag står till knäna med deg, jäst, smör och pärlsocker och bakar mig lycklig. Att då få höra frasen jag är så tjock…

15 Replies to “Bullmannen”

 1. Om man inte gillar bullar då? fast finns det verkligen folk som ärligt inte gilla hembakade bullar? Jag hatar när “jag går snart av smala” människor pratar om vikt och hur många gram dom gått upp sista veckan. Det enda dom lyckats med är att skapa en brist i hjärnan för att dom ätit för lite god mat eller bullar.

 2. – Varsågod ta en bulle!
  – Nej tack
  – Ja men prova. De är nybakta av mig. Skitgoda!
  – Nej tack, jag vill gärna lura dig att jobba i onödan!

 3. Påminner mig om en gång när jag bjöd på tårta och fick svaret :”jag fastar”
  var det ett annat ord för jag är redan så tjock?

 4. Troligt att man kan tacka nej till hembakta bullar som sagt :S Och vafan, en liten ynka bulle blir man ju inte smällfet av.
  Ut och gå med er en kvart efteråt om det ska vara så viktigt, otacksamma människor 😛 Du får gärna skicka några bullar hem till mig, om du känner för det 😉

 5. ok..har man tackat ja till fika får man fan proppa käften full med bullar..däremot hatar jag de där fikastunderna på jobbet..igår smällde jag i mig 3-4 bitar cheesecake..jag har fan ingen karaktär när jag väl får chansen att frossa..
  En gång försökte jag undvika fikat med motiveringen att jag har så mycket att göra..tror ni inte på fan att ekonomichefen kommer med en megatårtbit till skrivbordet då..suck..dömd till fetma..

 6. Du måste kontra i dessa lägen:
  -Varsågod ta en bulle!
  – Nej tack
  – Ja men prova. De är nybakta av mig. Skitgoda!
  – Nej tack jag är redan så tjock.
  – Ja förlåt mig, det ser jag ju nu…

 7. jansson hahahaha. tack jag behövde det där.

  satt och läste en skitblogg nyss och blev så jävla provocerad så jag funderade på att dra igång ett bloggkrig – tills jag insåg att skitbloggen och dess ägare är för patetisk att attackera…

  grrr

 8. carolagl nej “jag fastar” är dåligt dold försök till att säga att din matlagning eller i det här fallet din förmåga att köpa en god tårta suger 😉

  jag kör den själv allt som oftast

  – älskling, prova den här gaspachon
  – öh…jag fastar
  – sen när då?
  – fick värsta uppenbarelsen nyss. inge käk på ett tag
  – du är konstig
  – jag vet… men det är väl det du älskar hos mig
  – thi hi
  – komsi komsi ge mig en puss
  – thi hi hi…

  [CENSUR]

  Zeroed elle varför inte ta den där kvarten på väg hem till mig. garanterat sug efter en bulle oavsett midjemått. uppförsbacken hem till mig är värsta aptitupphöjaren …

  skickar en digital bulle

  Jerk vilken taskig chef! min chef hade flytta hela fikat till mitt rum. så gör måna chefer…;)

 9. MMmmmmm, bulle *homer-moment*
  Jag hade med mig en paj till min kompis när vi var bjudna på middag. Hennes svar efter att hon smakat var: Jag tror inte botten är riktigt färdig. Hallå! Hon är västa bullmamman och det var första gången (typ) som jag bakade paj! jag tycker jag fick alldeles för lite cred för att jag ens vågat baka paj till henne! Vissa är så otacksamma…

 10. Andreas kommer upp mannen! vanlij eller med choklad?

  Sara hahahah…jag ser och hör homer framför mig med den fradgadreglande munnen…

  jag skulle svarat att “botten är visst färdig. det är det nya i pajfronten – aldente. franskt. men det känner du säkert till, seså ta en bit till”

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *