..för fan!

Sjukbloggen…vad säger jag? Jag menar ju sugbloggen (haja febertopparna här) har gått och blivit sjuk som fasen. Smittar som attan.

Jahapp då var det dags för mig att insjukna i snor, hosta och feber. Hela klanen har fått sig en släng av “åh det är så synd om mig sjukan”, men givetvis är det mig det är mest synd om. Finns inte ett ipren, alvedon, citadon, metadon, megadron som hjälper här. Och vi ska inte snacka om näsdropparna. Fan min näsa droppar så att näsdropparna får akut existensiell angst. Den tyska sorten. Jag har långt kvar till babbel i yrsel men frossar i självömkan och funderar allvarligt på att upprätta ett testamente en gång för alla. När det är för sent så är det ju för sent som bekant. Bara så att ni vet…
Den enda trösten är att jag smittade ned hela flighten hem från Finland i fredags, inklusive idioten som trängde sig före mig vid avstigning på Arlanda, med slutet luftsystem och allt det där…

AAAAAAthhiiiishoooo/S

UPPDATERING 1: Åh….det är så synd om mig….

UPPDATERING 2: Åh….jag dör….

UPPDATERING 3: Liemannen…var e du? Svinga din lie för fan…åhhh….

8 Replies to “Håll er borta…”

 1. Det suger verkligen att vara sjuk. Själv minns jag inte ens när jag var det sist. Är aldrig sjuk. Sen var det ju ett tag sedan jag var sambo, så det finns det ju ingen anledning att vara sjuk nu heller.

  Krya på dig!

 2. Jag är så dödsföraktande så att jag tar risken att lämna en kommentar, trots att jag därmed frotterar mig ännu mer med Sugbloggens innehavare. Fan vad hård jag är.

 3. Men fan Stefan..bjuder du på den enkla att det är jättesynd om oss män bara för att vi fått en liten bacill..ta en Enchinagard och kom igen nu..du bara bjuder på den stereotypen ju..när jag är sjuk däremot..då är det allvar..

 4. Londongirl jepp jag lider med henne också. hon har fullt sjå med att slå över kanalen, koka te på mynta och bara vara support åt mig nu under dessa kvalfyllda dagar jag hr framför mig.

  i vått och torrt liksom 😉

  Snubben sist jag var sjuk var sommaren 2004, och då var jag singel. sög som fan då man var tvungen att styra upp allt själv. nu är det mer som en oplanerad semester (febertopparna får man leva med )

  Cliff Hanger hostar i din riktning

  Jerk ja…det är ju yrseln som får mig att sänka gardet. 37,5!!! hajja lite till och man kan steka ägg på mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *