Folk som inte stannar upp i ordflödet och ger andra en chans att delta i en konversation borde tvångsförläggas till de djupa skogarna i norr. Där man tycker att ett “hej” är alldelels för pratigt. Nästan till och med sydeuropeiskt i termer av svallande kroppsspråk om man till hejjet adderar en loj slapp viftning med handen. Klistrar man på en muche är illusionen fullständig med våra bröder (och i en del fall systrar ) i de nedre regionerna av europa.

Åter till de pratglada jävlarna. Man sitter spänt och läppläser inte så mycket för att suga i sig vartenda ord, emedan det för det mesta är skitmycket skit, nä man är läppläsarlelle för att hitta den lilla luckan då puckot måste andas för att försöka skjuta in en kommentar.

– …aspekter på den nurofysilogiska inverkan av embryots framtida utvecklingskurva särskiljs, märk väl särskiljs av att de dna uppsättningar som måste till allt som oftast, inte alltid det är av vikt att man poängterar detta då det föreligger risk för att statistiker har en tendens att av mängdata härleda..
– men
– ..och det gör att missvisningsfaktorn är närliggande och skrämmande påtaglig därför att media då utläser att verkligheten alltid är förvecklig av det faktum att…
– ja men
– … det yttre faktorerna har en större betydelse än de inre som kan bestå av till exempel alkoholintagets extraförstärkande påverkan, vilket inte verkar bekomma fransmännens syn på alstrandet fast tittar vi på islands utvecklingskurva på fiskenäringen är säljaktens avstannande, trots kvotering av havsytan baserat på saltets utbredning vilket påverkar delfinernas livsutrymme…
– skulle jag kunna…
– …fast det är inte hela bilden då historiska faktorer gör gällande att getters förmåga som klassifiiceras som fyrbenta djur att inmundiga hö i retrospekt alltid varit beroende av yttre faktorer som tillgången på hö eller kanelkringlors…

Man bemöts av en massiv mur av ord som inte går att forcera, då ursprungskällan spottar ut dem i en hastighet gott och väl nära mach 3. Det är ett under att man överhuvudtaget lyckas uppsnappa något. Och ibland ställer motparten en fråga som man inte kan svara på eftersom man inte längre hänger med.

-…psykiska feromenterna gör enligt analysteoretikerna gällande att i deriva unika specifika fall som jag nyss nämt. Du vet…
– vet vad?
-…hur påverkar neurofysiska anlag på subatomär nivå getters förmåga att tugga hö…
– va?
-…men lyssnar du inte på vad jag säger?

Och där står man. Anklagad för att vara en nonchanlant jävel som inte payar attention. Hur fan gick det till?

7 Replies to “Ge mig utrymme för fan!”

 1. no wonder att du producerar blogginlägg i parti å minut.

  varför satt du kvar och payade attention, du fick ju liksom ingen tillbaka? det står lite om det där i de där gamla stentavlorna moses fick.

  nån mer som behöver lite självinsikt?

  /thinkerbell

 2. I min del av Norrland (Norrland är faktiskt enormt) så pratar vi bara om vi har nåt att säga och knappt då. Perfekt.
  Lite av en chock att komma ner hit till Götlaborg där ALLA pratar HELA tiden utan att få NÅT sagt…

 3. shadow tackar 🙂

  nini lyssnar du inte?

  thinkerbell jag måste få ut orden på något vis ju 😉

  satt kvar och satt kvar…jag var limmad till golvet av denna harang 😉

  SixesAndSevens Göreborgare är ena riktiga snicksnackare…kolla på Mikebike bara 😉

  danne vaff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *