FUCK YOU Comhem!!!

comhem ab går bort
comhem ab går bort

Detta är post 21 av 24 kommande skitpostningar om Comhem AB. 1 post för varje hundring ni rövknullat mig på!

Sen är vi kvitt!

Läs även andra bloggares åsikter om ,,  ,, ,

4 Replies to “Comhem går bort 21”

  1. ComHem som är så bra..
    Nu i veckan fick jag ett snällt brev där de skrev att de bytt namn på mitt tv-abonnemang och kommer ta bort två dugliga kanaler för att kunna lägga till 4 skitkanaler som ingen någonsin vill se på…och som tack för det har de vänligheten att höja månadsavgiften och kortavgiften..
    ComHem är allt som är fel i en kapitalistisk värld..

  2. @broder J! Gör som jag- Säg upp skiten. Gjorde det på stående fot och med omedelbar verkan. Vilken befrielse. Teve finns ju på nätet och till och med telia är nu billigare än dessa jävla monopolster till skitföretag som comhem ab är.

  3. mja..jag är ju gravt beroende av Viasats sändningar av Premier League (som jag dessutom är bunden till i ett år till) och dotra skulle antagligen halshugga mig..fast det börjar bli värt att titta på alternativen nu..
    Grattis på födelsedagen förresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *