Josh påstår att ledande frågor ger ett förutsägbart svar

1. Vilket är din bästa nedladdning någonsin?
Eftersom frågan är en smula märkligt ställd så får det bli …öh ALLT! Allt jag gör på nätet är nedladdning i någon form så allt är min bästa nedladdning. Jag bara väntar på när innehållsleverantörerna, html-hjältarna, java-jesusarna, php-puckona mfl kommer på “Va fan! Hur ska jag få betalt v a r e n d a g å n g någon kommer in på hemsidan? ”

Kan musikbranschen få betalt för varenda genomlyssning så borde de ovannämnda få detsamma. De borde få betalt för varenda gång någon läser kodning, tittar på bilder och använder sig av flashiga javaprogrammeringar. Nu får de inget av alla jävla tjuvar som frisurfar.

Varför ska en låt anses vara tjuvad när den laddas ned på exakt samma sätt som en snutt java-kod? Eller låt mig omformulera mig. Du som sitter på dina höga hästar och bannar med näven åt de som laddar hem filer och kallar dem tjuvar…är du helt jävla säker på att du inte olagligt laddat ned filer du inte har rätt till när du själv har halkat omkring på nätet? Och innan du piper ett “ja” så ska du ha klart för dig att delar av den här bloggen drivs av jävligt snodda rader kod.

2. Hur brukar du oftast rösta, har du exempelvis testat något av alla de svenska vårdskolaomsorg-alternativ som klumpat ihop sig i Mittens Rike?
Jag har tyvärr inte utgått ifrån de ”löften” som de ljugande patrasken lovar oss och öser över oss så fort det närmar sig makt-skift-läge. Ni vet då varenda obskyr poltiker går ut och lovar tunt som tjockt att röstar du bara på mig och mitt parti så kommer all din personliga golgatavandring att bli rena eriksgatan. Seså kom med här. Klart att du ska rösta på oss. Och när vi säger att vi lovar så menar vi att vi har för avsikt att genomföra så mycket det går utan att behöva anstränga oss.

Fast den här gången kanske jag röstar på Birgitta Ohlosson – inte för att jag håller med brunskjortepartiet i prinicp i någon fråga utan för att Birgitta är en sexig och het puma. Jepp jag vet, manchuvistskt och opekå så det skvätter testostron om det. Men jag är i alla fall ärlig och hymlar inte. Dessutom ska jag på nytt bli rövknullad så vill jag att det ska vara av en snygging.

3. Tycker du att rättssäkerhet, budbärarimmunitet och brevhemlighet är viktigare för samhället än att en välmående bransch med en armé av gråterskor får idka utpressning mot barnfamiljer?
Har man ingenting att dölja så är rattsäkerhet, budbärarimmunitet och brevhemlighet bara en intellektuell konstruktion. För att få pöbeln att tro att det betyder något. Men det vet vi alla att så länge du är kamra…oops jag menar kollega/vän med “rätt” människor som är okejade och inte har märkliga namn eller dolda agendor så har du inget att frukta. Faktum är att alla de som ivrar så mycket över dessa frågor  med all sannolikhet måste ha hela kyrkogårdar begravda i sina garderober. Frågan är om de inte har mer garderober än vad som är normalt för en samhällsnyttig individ.

Och vi borde börja gråta lika mycket som branschen skrattar hela vägen till banken. Vilket de alltså nu för tiden påstår att de inte gör. Alltså skrattar. Men med tanke på att det går bättre än någonsin TROTS all nedladdning, pirater, generationer som tjuvar, man kan inte konkurrera med gratis står de där på rad och bölar “stöld” . Frågan är om man inte ska ta och syna dessa gråterskor. Skulle inte förvåna mig alls om de är professionellt inhyrda asflabbare egentligen. I och för sig i linje med arbetslinjen.

4. Hur tycker du att man ska minska konkurrenstrycket från den illegala underhållningskartellen för de legala aktörer som distribuerar kultur via nätet, bland annat på The Pirate Bay?
Egentligen är det rätt enkelt. Med ett märkligt odemokratiskt beslut lyckade man ju tvinga in alla ISP:er in i fållan så att de numer levererar en kopia på precis all kommunikation mellan alla svenska medborgare till staten [ JA DET ÄR SANT]. Om det är så enkelt så måste det vara precis lika enkelt att med några skrivningar i lagtexten ta ägandeskap av nätet.

1 § SFS568 – Staten äger Internet.

Så enkelt.

Eftersom ingen äger internet så borde det vara så enkelt för regeringen att bara claima nätet. All kablage innanför landets gränser tillhör från och med nu staten. Och för att dra en tydlig gräns så döper man först om skiten till eh…ni kan få ett namn här: Mononet (jag bjuder på den – mot att jag slipper få se den i drift eller med mig som upphovsman), därefter sätter man filter som utestänger precis alla vilda aktörer.

2 § SFS 569 – Internet heter Mononet (tack till sug-steffo)

– Hörru! Ni skulle ju ta bort mitt namn!
– Pft. Vi gör som vi vill.
– Jasså!
– Ja vad ska du göra? Stämma oss. Hahahaha.
– Öh…

Nåja. För att få bedriva någon form av verksamhet på nätet ska man vara av staten och någon bra stabil organisation sanktionerad.  Enbart aktörer som har monopol som sitt mantra får delta. Endast de som har monopol på innehållet får leverera på det av staten ägda Mononet. Men eftersom staten inte ska bedriva affärsverksamhet så kan man efter ett år sälja ut skiten till hugade spekulanter…

5. I många europeiska länder fanns en gång i tiden så kallade black rooms där maktens lakejer öppnade och kontrollerade all post. Tycker du att vi ska ha samma regler i Sverige?
Självklart! Vi måste kolla allas post. För att kringå problemet med att människor kan ta illa vara så trycker vi in det i grundlagen, dvs att det är landets skyldighet att säkerställa att ingen medborgare på något vis ska kunna hota staten och makten alls. Och genom detta så får vi 1) mandatet, 2) plikten och 3) möjligheten att kolla allas korrespondens med alla. Och hookar vi upp detta med FRA, IPRED, ACTA och Mononet samt trycker dit Kulturköpsdirektivet så har vi äntligen den där utopiska staten vi alla drömmer om.

Blåa som Röda.

Leve Makten!

, , ,

2 Replies to “Frifräsare är vi allihopa”

  1. § 3. Endast sådana dataströmmar som på förhand har granskats av regeringen eller av regeringen utsedd myndighet får lov att skickas i mononet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *