Att kräva att Piratpartiet ska ta avstånd från att någon (du själv månne, skivindustrin, någon sur jävel på skattemyndigheten eller vem fan som helst på stan ) har lämnat in en handling där det slutar med att ditt namn ändras från Henrik till Pirate Ponten måste väl vara ett lågvattenmärke av rang och en logisk kullerbytta i paritet med att TPB-snubbarna ska be varenda jävla artist att de ska ta avstånd ifrån APB ruffelmetoder?

Hur fan menar du att Piratpartiet ska ta avstånd från detta tilltag? Borde då inte heller i samma andetag Miljöpartiet ta avstånd från folk som släpper minkar fria i naturen? Eller Moderaterna från några av tjuvarna som sitter av tid, för visst fan sitter det någon jävel som röstar blått inne?

Sen tycker jag att det är en smula märkligt att denna *host* nyhet dyker upp dagen för EU-valet. Du har haft namnet Pirate Ponten sen den 29:e maj. Det är exakt 9 dygn…som du har suttit och gjort vadå…väntat in den optimala tiden att släppa nyhetsbom…ankan?

Nä du…är det någon du borde attackera är det skattverket och staten som gör det så enkelt att utföra ett sådant här enkelt bus. Trust me det här har varit möjligt OAVSETT piratrörelsen eller inte. Och kom för fan inte och snacka om integritet. Du finns på youtube där du kränker integritet så att det stänker om det.

Kom ihåg en sak: integritet är reflexivt. Ska den gälla dig ska den ta mig fan gälla alla…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

4 Replies to “Patetiskt Pontén”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *