Ibland halkar man över godsaker på nätet. Jag har nämnt facebook, google, youtube, en och en annat torrentsite genom åren men nu känner jag att det är dags att hylla en ny klockren site.

Glöm twitter. Skippa twingly. Säg bah till Afonbladet och välkomna istället * fanfar*:

www.godstart.se

Och innan någon jävel får för sig att jag är köpt av dem så vill jag bara säga ett varningens ord. Akta er.  Ibland behöver man inte köpa mig för att få mina bägge tummar upp. Hade jag haft fler hade jag glatt hivat dem i luften. Frågan är om jag inte ska ta och försöka låna några facebookpolares tummar…

Godstart.se´s koncept bygger på att jag som användare varje gång jag klickar omkring där generar några få ören som går till välgörenhet. Och eftersom jag i alla fall hänger på nätet rätt så frekvent varför inte? Jag har nu reggat mig, valt donator (rädda barnen), och klickat som en galning och dragit ihop nästan en krona. Jag vet inte mycket men … ge mig en vecka så ska ni få se.

Nu uppmanar jag alla att klicka sig dit, bilda sig en uppfattning och därefter göra sitt val. För de som inte hängde med eller har en guldfisks minne så är url:en

www.godstart.se

– steffe, behöver man verkligen upprepa en url på nätet?
– folk är idioter!
– det är väl bara att skrolla upp en bit!
– om du bara visste hur många som är för dumma att  för att skrolla!
– ska du verkligen säga att folk är dumma?
– du är folk!
– och?
– du är dum!
– nä du är dum
– nu är det du som är dum
– men du dummade dig först
– döm inte de dumma
– dum de dum
– är inte det en låt?
– jupp
– med vem?
– googla…

Synd bara att godstart låter som en tråkig fullkornsfrukost…

Andra bloggar om , , , , , , ,

Reblog this post [with Zemanta]

5 Replies to “God start”

  1. Hmmm godstart verkade inte helt dumt… faktiskt… Jag klickade runt lite extra bara för att se hur mycket summan tickade upp 🙂

    Men namnet påminner verkligen om en fiberrik frukostflinga…

    Ninis last blog post..Blåögd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *