Vafan!

Måste man tigga om en inbjudan? Som Sugbloggarn® trodde man att de skulle stå som spön i backen – inbjudningarna alltså. Se så langa över en nu. Jag tigger inte, jag  kräver!

*mutter*

9 Replies to “Spotify”

  1. @ Stefan – krysta ut ett inlägg om digitalkameror OCH sedan våndas och hoppas att man vinner ett Spotify är i stick och stäv mot kravfaktorn i denna post. Jag kräver (gratis) utan att behöva jobba (svettas) för skiten (frågan är då varför jag ska ha spotify om jag redan nu kallar det skit)

    oh well…. 😉

    @ Mudkips – broder! eller syster! man tackar och bockar/niger

    @ Jerk – som vanligt läser jag mellan raderna. polaren fick men inte du …haha right backa at ya 😉

    @ fen – google är alla ickesugbloggares bästa vän 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *