Jag uppmanar alla att skaffa trådlösa nätverk och göra dem publika och lösenordskydda dem med “askbeatrice“.

Vad ska Asken göra? Förbjuda folk att ha skyddade trådlösa nätverk med offentliga lösenord? Det kan hon väl inte. Ja ja…FRA är en grej, biobankslagen en annan, och jomenvisst ipred får man väl stå ut med…men inte kan Beatrice väl förbjuda…öppna trådlösa skyddade nätverk….eller kan hon det?

Dessutom: hur köpt är man om man åker till filminstitutet och gör en presskonferens om den nya Ipredlagen som film/skivbranschen har beställt?

Ingeting verkar omöjligt för de nya moderaterna…

Andra bloggar om , , , , , , ,

3 Replies to “In Your Face Beatrice”

  1. Fildelarna skulle avrättas ochså om politikerna fick som dom ville. Men böter , vräkning och fängelsestraff borde räcka eller hur?? Ja skapa mer hierarki bara mera osämja brott och kontroll ,, verkar ju vara det staten är besatt av iallafall. Vem kan missa Fra, Ipred,Rfid,Lissabonavtalet.. Kom och säg att det är en slump. Knappast,, man måste vara bra dum och blind om man inte ser vad som händer. Undrar om detta har något med havshöjningen och göra? Hörde igår att en mur planeras runt malmö och förbud och bygga hus under 3 m ovan havsnivå.. Nostredamus sa..: Eueopa will be flooded. the continent of the devil will offer the countrys help. But in fact he will stab the leaders in the back and take over the countrys. Förvänta er amerikanska trupper på gatorna som knäpper er när ni plundrar mat till er familj som i New Orleans.Det är en perfekt metod att sålla ut dom fattiga. Fråga beatrice ask hon jobbar just nu skatan med ett antiterror program med usa som ska sjösätta flertalet hangarfartyg närmaste 30 åren. Hmmm har dom planerat krig i 30 år.. Hmm flertalet hangarfartyg måste finnas en jävla massa terrorister i länderna(Om det inte är vi). Tycker bilden är självklar,, våra politiker har aldrig brytt sig om oss och kommer så aldrig göra heller. http://www.alliansupproret.se/?p=218

    vaddå skulle det förvåna..

    Man legaliserar Tidelag men förbjuder fildelning.
    Man har över 40 000 poliser som håller utkick efter cannabisrökare och man fängslar svårt Ms sjuka rökare , samtidigt bara någa år sedan jbbade 7 st poliser med att fånga pedofiler.

    Tycker att det säger allt.

  2. Pingback: the 't' in wicked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *