Dagens mest oväntade kommentar från en kollega som jag trodde inte egentligen brydde sig om undertecknads välbefinnande:

– Akta! Ducka Steffo!
– Va?
– Kolla där!

och det gjorde jag, kollade ut genom fönstret och fick se en lyftkran komma farandes och missa den vägg där jag sitter med ungefär en meter. Jag kastade mig bak…öh…framåt och rullade lite nonchanlant lite Ramboaktigt och försökte hålla mitt cool fast mitt hjärta bankade ilsket med ett “Inte nog med att du snusar ska jag behöva deala med farande jävla lyftkransarmar nu oxå. Vad blir nästa? Extra mycket hamburgardressing till lunch eller?”

Risktillägg är något jag och chefen ska förhandla om annars byter jag plats. Trodde man skulle få chilla på trettonde våningen men ack…

Bildbevis? Självklart man vill ju inte anklagas för att vara en slirare med orden och storysarna här…

Andra bloggar om , , , ,

5 Replies to “Akta! Ducka!”

  1. Nini Je eller hur? Detta hade kunnat (hur motsägesfullt det än låter eftersom jag inte ahde låtit en banal sak som plötslig borgång hindra mig från att blogga på) vara min sista post…

    Love back at ya
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *