Jag ställer en fråga: Vad i helvete för nytta gör det om Kungen släcker slottet en timme, en enda jävla gång när huset är tänt jämt övriga tider? Dessutom hänger han ju inte ens där…

Bah! Kungen miljövän – visst den dagen han är det på riktigt den dagen släcker jag mina lampor och till och med bloggen min. Ryktet förtäljer att Sugbloggen™ drar i runda slängar 300 terrawattimmar. Man kan tycka att det är mycket men kom ihåg den goda känslan den förmedlar hos sugbloggoholicerna. Vad gör den gåsleverätande lallaren för världen…

Släcka ljuset bah!

Släck ljuset alla andra tider då du INTE är i rummet, sälj bilen, handla ekologiskt, sluta shoppa skitsaker, släng din iPod, skrota den bärbara datorn som du måste ladda varenda dag för meningslösa surfningar, sluta smsa, sluta använd mobil, sälj den där jävla motorbåten, handla inte färdiglagat, stäng av frysen, bla bla bla…först då gör du något för miljön…

*tänder varenda jävla lampa som finns*

Andra bloggarom , , , , ,

9 Replies to “Ljus idé”

 1. har aldrig förstått det där ned att minska energiåtgången skulle påverka miljön. Om bara energikällan är förnyelsebar så spelar det väl fan ingen roll hur mkt ström man förbrukar?

  Jag tror för övrigt inte på att din blogg dra 300 TWh eftersom det inte är en vettig mening… som att säga att bilen drar 1 liter.

  😉

  Andreas’s last blog post..Tåg, del 2

 2. Det är lite gulligt. För ni är verkligen inga “ljushuvuden”…
  Ni låter som tjuriga kärringar.

 3. Tror inte du fattar hur mycket inflytande kungen har, Den här manifestationen handlar inte om att spara energi utan att visa hur mycket mänskligheten verkligen bryr sig om milön. Alltid bra att ha information innan man skriver!

 4. Andreas sen när har en vettig mening halkat ut från sugbloggen? vavava 😉

  Anonylallare Ni? Kärringar? Verkar som om ljuset är släckt hos dig…

  S Tror inte du fattar hur lite inflytande kungen har. Den här manifestationen handlar inte om att spara energi utan att visa hur mycket 0.005 procent av världens befolkning verkligen bryr sig om miljön. Alltid bra att tänka själv innan man kommenterar…

 5. S: verkligen. Visst måste folk bry sig fantastisk mycket för att släcka en timme en gång om året? Shit alltså. Mitt rum som har varit släckt i en vecka, åsså tänder jag här, lagom till manifestationen. Snacka om att faila.

  Nej, den här manifestationen handlar inte om att spara energi utan om att låtsas som om man bryr sig medelst en totalt värdelös patetisk sympatigest.

  Andreas’s last blog post..Tåg, del 2

 6. Framförallt är det ett hån mot mig och alla som jobbar för global warming. Vem fan vill att den här planeten ska vara beboelig för alltid. Dags att sätta fart på rymdforskningen och se nya platser.
  Ha en bra kväll!

  beerbelly’s last blog post..Bloggare flytt.

 7. Det var verkligen inte med flit somdet var släckt hemma hos mig men jag var inte hemma. Jag var ute och körde jättefort, jättelångt!

  Blir det plusminus noll då?

  Nini’s last blog post..Gissa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *