Ibland finns det inte ord. Men jag försöker…Dj Bobo. Denna *host* artist kan sågas på d,j,b och o. Och även på k för de taskiga kläderna. Fan varför inte c som i coverartist från hell. 90-talet solkades rätt mycket när han upptog alldeles för mycket plats på hitlistorna…

Andra bloggar om , , , , ,

9 Replies to “Sugande D”

  1. masjäveln hahahahahahah…erkännes att jag upptäckte att min vänsterfot den lömske jävlen satt och diggade när jag youtubade upp denna rysare. vi ska ha ett snack han och jag om fler buggs. haltandet, ticksen och framförallt grejjen med att gilla dj bobo i smyg…

    🙂

  2. shit har aldrig hört denna version tidigare inte undra på att den suger men jag antar du har diggat och movat din lurviga body till denna cover.

    hadet gott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *