Va fan!

Facebook, Stayfriends, msn, icq, skype…

Är ju bara en massa jävla frågeställareapplikationer. Vemfaneduprogram. Man blir addad till höger och vänster av folk som man aldrig har hört talas om. Än mindre är vänner med. Värst är nu Stay Friends som dagligen meddelar mig att Ossian Hucklebert, Finn Ströbergirdottir, Herbert Framtstam har lagt till mig i sin kontaktlista. Vem fan är Ossian?

Jag var en liten tönt i skolan. Garvades åt. Fnös åts av de snygga tjejjerna. När det var kull var jag den som snabbt insåg att det inte var kul, eftersom ingen jävel jagade mig för att kulla mig. Röda vita rosen eller stenen eller vafan lekjävlen hette innebar alltid att jag satt i skogen fint gömd bakom en stubbe och först framåt småtimmarna blev medveten om att alla nog hade gått hem och chillade framför vilse i pannkakan. När morsan frågade vad man gjort som luktade granbarr mumlade man “exercusion  i naturen” vilket fick morsan att tro att man var en graningekängekille. Och sålunda gled vi veckan efter till OBS stormarknad och införskaffade vattentäta och fotriktiga tåliga skor.

Oh!…Jag har en tävling. Du vinner ett par skitsnygga *host*, något använda graningekängor om du blir kommentar nummer en miljon. Seså börja kommentera så blir de snart dina. Och för att göra det lite mer spännande så finns tävlingen också på msn, icq och facebook. Sök bara på fotsvamp så hittar du rätt.

Tillbaka till posten. Det här med att tappa tråden börjar bli riktigt enerverande. Nåja. När man kom upp i tonåren och det vart driveby var det inte en käft som svängde förbi mina hoods. Sådant får vilken darrande tonåring som helst att betvivla styrkan av det egna “alla vill vara kompis med mig” faktorn. Till och med låtsaskompisarna hade en nedlåtande attityd.

Men nu. Man skapar ett jävla konto i Stayfriends och har en miljon dårar som addar upp en som om man var skolans hetaste kille. Och får mail från lallare man inte snackat med på tju…öh…tie bast. Well det finns en anledning till att vår kommunikation torkade ut i samma sekund som vi mangrannt fyllevrålade :

vi har tagit studenten,
för vi har tagit studenten
jag kommer aldrig meeeer at seeee dig…
fyfan vad jag e glaaaad…

Fuck you!

10 Replies to “Stay friends”

 1. Ja men eller huuuuuuuuuur!! Fuck you!
  Vi var inte polare i skolan, vi umgicks för att vi var tvungna, jag tyckte att du var en tönt med sexuella hämningar redan då och du är fortfarande lika nollad! Varför ska vi kasta får på varann och in i det längsta komma med ursäkter till varför vi inte kan ta den där jävla fikan som du tjatar om!

  *gnnnh*

 2. Så hel rätt. Har tom haft folk som tjatat om att man ska skaffa de där mobbar programmen. Vafan du ville inte vara kompis då varför skulle vi vara det nu.
  Håller hårt på att de få man ville förhoppningsvis ömsesidigt ha kontakt med har man helt enkelt hållit kontakt med.
  Dont get med started on reunions. Ringer någon tomte från en gammal klass och vill ha dit mig. Biter i läppen för att inte hånskratta.
  Vafan skulle jag dit för. För att ni ska få någon sjuk tillfredställese att alla som ni tror beundrar er är på plats samtidigt. Jag har lika lite gemensamt med dem nu som då.
  FUCK YOU var orden!

  beerbelly’s last blog post..Äta bör man..

 3. Ska rädda undan dig från att vara den sista Beerbelly..med att gå mot strömmen…jag har inget alls emot reunions..bara någon annan fixar ihop det 🙂
  Men Stayfriends är rena rama skiten..läs meddelanden..men då måste du först bli guldbonusplusmedlem..typ..jävligt störigt..
  Och ja, jag tycker det är riktigt jävla roligt att åka hem till byn på juldagen och supa skallen av mig samtidigt som jag träffar alla andra hemvändare också 🙂

 4. Stackars…menar du att dom va dumma mot dig!”
  Jag har i allafall mött massa roliga människor på alla dess sajter,så d så 😉

  Alla hjärtans kram i allafall…:)

 5. Förresten…

  det här känns som deja vue.

  Minns att du fick så jävla många polare på FB, och jag inga trots att jag varit där länge.

  Jag har varit på stay friends i flera år, inte fan är jag poppis där heller…

  Gud vad du är skrytig …. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *