Ibland tycker jag att vi är för snälla och för mycket “ge en andra chans” i Sverige. Speciellt när det gäller brott av förnedringnivå som en våldtäkt.

Fyrtio år minst…

En fundering dock: eftersom det finns idioter som argumenterar att “kvinnan får skylla sig själv” eftersom hon hade ett så “lösaktigt leverne’ följer det då inte att detta borde gälla männen också?

Någon mjölkersättningsdrickande jävla mongo tycker att kvinnan ska “erhålla en erinran med anledning av hennes lösaktiga sexualliv“. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta eftersom kötthuvudet i samma blogg anser att det aborteras lite för mycket i Sverige. Enligt min mening aborteras det alldeles för lite och att vi borde ha det som en reflexiv option.

Finns någon form av poetisk rättvisa i världen kommer the fuckers blir någons fuckee…

UPPDATERING: Eff säger det jävligt bra: “Eftersom jag som man inte vill bli sedd av domstolen som en knogsläpande idiot som enbart styrs av reptilhjärnans impulser.”

10 Replies to “Fyra ynkliga år”

 1. Erhålla en erinran!?? Den personen kanske ska kolla upp sitt juridiska snack innan personen kläcker en sån dum jävla kommentar!!! Jävla hobbyjurist (säger en dito men som åtminstone kollar upp fakta med en äkta jurist)

  Kan man abortera bort ett sånt jävla misstag så här i efterhand? Det tycker jag borde vara tillåtet…

 2. Förlåt min tidigare kommentar. Jag förhastade mig.

  Det där jävla aset borde få en fjärrkontroll uppkörd på tvären i röven och SEN aborteras!!!

 3. håller med om att straffen är för lindriga men det gäller alla allvarliga brott (brott där det finns tydliga offer) i sverige enl mig.
  Jag brukar alltid dra upp bevis problemen i våldtäktsmål dock .. är det inte uppenbart alt vittne så är det rätt besvärligt med ord mot ord.
  När det är bevisat utom tvivel eller “återfalls” förbrytare, skit ord upprepningsförbrytare ska det vara. mjukis folk som fått styra för länge i “kriminalvården”.. ni hör, då är det off with the gods. Kastrering och ingen bull kemisk.
  Fan jag är sten hård 😉

 4. Hmm min kommentar försvann nog.. skakigt på tåget.
  Håller med om hårdare straff var summeringen 😉
  Kastrering oldschool ingen kemisk bullshit. Men bevisproblem kommer det nog alltid vara i våldtäktsmål tyvärr.

 5. Håller med i det mesta. Männen borde själva få en fjärris upptryckta. En del av kommentarerna kan jag dock reservera mig lite mot. Man kan se det på flera sätt. Visst skall förbrytaren få sona sitt brott, frågan är dock vad som ger mest effekt? Skitlånga straff eller i vissa fall kortare? Hur är kriminal”vården”. Jag tror att det är en myt att det är soft i finkan. Vilken människosyn skall vi ha? Nini, bistå med experthjälp please. Jag vet att du sitter inne på kontakter..

  Vad fanken menar personen med erinran? Länka till denna härliga människa please. Jag behöver ett gott skratt.

  Jäklar vad seriöst det blev. Som konklution: ALLT SUGER!

 6. “Det där jävla aset borde få en fjärrkontroll uppkörd på tvären i röven och SEN aborteras!!!”

  Aborteras?
  Aha, som barnen på bilderna i länken?

  [editerat och borttaget]

  anm: ska du länka till abortsiter får du göra det på din egen skitsida. Inte min!
  /Stefan

 7. De lär garanterat ha fullt upp med att “plocka upp tvålen i duschen”. Synd bara att de inte får känna på den “behandlingen” ytterligare ett gäng år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *