Inte hulken. HULK!

En sak jag funderat på genom åren är Hulk. Ni vet den stora gröna arge typen. Dr David Banner ( fast på riktigt hette han ju Bruce Banner, men så fort det blir teve så måste man göra om lite…jävla lallare) som när han blev riktigt pisst off växte och spräckte skjortan och blev en skitstark grön ilsk jävla jätte sursnubbe. Jag tycker fortfarande att det är konstigt att när han var Hulk gick han omkring med bar överkropp, mosade tanks, flyttade på berg som störde honom och blåste bort jetplan. Men så fort ilskan runnit av och han blev en normal liten everyday forskare igen….ja då knatade han omkring med en trasig skjorta.

wtf kommer skjortjäveln ifrån?

9 Replies to “Hulk och skjortmysteriet…”

  1. Haha 🙂

    Ja.. det har jag också funderat på. (avdelningen sånt som får en att grubbla ordentligt:))

    Sen om han nu blev större på alla längder och bredder.. hur kommer det sig då att byxlinningen passar, men att byxbenen trasats sönder nedtill, flikats upp av… ja vad? – av farten de for upp längs vaden?

    Knepigt att förstå fysikens lagar ibland 🙂

  2. Men, men..eeh…fan, jag har inte ens funderat på det..jag har bara svalt det och sett det som helt logiskt..jag måste vara en mönstermedborgare..nähä, ingen mer sjuklön för då blir vi friskare? Ja..det stämmer säkert fortsätt så, ingen vill ju vara sjuk..

  3. Jag tror dom skulle ha svårt att marknadsföra filmen hos dess primära målgrupp med en enorm grön jättekuk över en 15 meters bioduk. PG-13 och allt det där ni vet.

  4. Haha det här har jag oxå stört mig på som fan!! Speciellt det där med byxorna, hur kommer det sig att dom alltid flikades sönders så att det såg ut som värsta hippiepantsen!? Dom borde spruckit i sidan bara, inte få förton flikar!

  5. Cliff Hanger Haha…jag med men det verkar bara vara min mage som blir grön. elle ri alla fall midjeomfånget…

    fenDet riktigt roliga är ju att han måste ha stretchbyxor men strechen räckte bara ned till strax under knähöjd liksom. Endast det förklarar striporna.

    Fysiken däremot går bet.

    Jerk grejjen är att om man inte ens reagerar på bytet av Bruce Banner till David Banner så märker man inte skjortans vara/icke vara heller.

    Hur är medborgarna i mönsterås…

    mannen runt hörnet så du menar att skjortan försvinner för att man inte ska notera den enorma ballen? Det gamla förvirra genom förvirrning…ahaha 😉

    Nini För att han är hulken(!?). Den modemedvetna gröna bjässen med trendriktiga flikar i sweatpantsen…

    MiMa Yup! Det rensas hemma nu. Och i nästa vecka kommer vi att gå igenom störningar om den begåvade teveserien “osynliga mannen”, därefter är det “månbas alphas” tur

    😉

    Bud Nej nej! Inte dvd! Utan “devade” är det som gäller 😉

    *i know low one*

  6. Ah du tänker så… Men alltså, moderiktigt hade det varit om han hade haft olikfärgade flikar INSYDDA som revärer i sidorna. Men flikade jeans nedanför knäna är bara så….Woodstock lixom! 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *