Är det bara jag som upplever denna blogg som SEGbloggen nuförtiden. Jösses det tar 30 sekunder innan mittenframen med allt det majiga innehållet laddas in.

Eller?

7 Replies to “Fråga”

 1. Näe..den är skitseg just nu..tror iofs det kan ha med skribenten att göra med tanke på tiden det tar för en Seinfeld-dvd att transporteras 500 meter *muttter mutter*

 2. Jerk MOHHHHHAAAAAA!!!!

  Jag satt precis och slipade på kommentaren (under den eon det tog att ladda ned skitsidan).

  Typ såhär:

  We have a Winner! Den som först svarar på denna enkät vinner en DVD med Sein…öh..javisst fan. Du har ju redan vunnit den!!!

  Oj då. Nu var det pinsamt. Något som en vanlig medelpersson skulle finna vara högst brydsamt. Men Jag? Sugbloggarn a k a Segbloggaren? No sir! Jag skäms inte alls.

  Men låt det bli känt inom bloggsfären att DVD:n med Jerkan! lägges på brevlådan idag!

  😉

 3. Stojg Åh fan! Men nu visar det sig att SUSNET är nere och då hastar sidan på i sina modiga 28 bit/m.

  Hm… måste kolla upp den räknaren asså?

 4. Helt omöjlig är den. Jag får inte fram dina texter (det som ligger i frame:arna runtom blogginläggen syns, dvs navigering och senaste grymt, nykläckt etc)

  Jag får upp dina blogginlägg först efter att jag stoppar internetuppkopplingen och startar igen, ja då dyker de upp, ultralogiskt.

  Nu får vi se om detta går att spara då (iofs har jag haft ett telefonsamtal i 30 min nu, så problemet kan ju vara löst….)

  1,2,3 klick…

 5. Här går det såklart fortsomfan bara för att jag inte har nåt vettigt alls att göra och gärna suttit å väntat på en sida en kvart 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *